Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Macrame Agățat De Perete Macrame Dream Catcher Boho Deochi Acasă Decor De Perete Ornament Vrăjitorie Cameră De Decorare Dormitor Cadou

    (0) 0
(1 Recenzii)

332.35lei 66.47lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u116041

Despre acest articol

1. Macrame Agățat de Perete Material: Fabricat din moale natura cordon de bumbac, Metal deochi.Atractiv deochi design mobilier carismatic uite pentru a crea recurs vizual.

2. Boho Decor: Inspirat de tribal obiecte, aztec decor și etnice artă, acest superb, durabile și eco-friendly macrame agățat de perete decor poate fi atârna deasupra canapea, semineu, birou, sau pe partea de sus a patului, face dvs. de dormitor, living, camera, apartamentul, camera de camin mai confortabil.

3. Buna Dimensiuni: Aprox 31" L .Acest deochi dream catcher cu meticulozitate de mana, ne vintage-îndeplinește-moderne macrame agățat de perete complet manual de meșter iscusit în metoda tradițională Indiană.

4. Acest macrame agățat de perete cu boem rafinat țesute manual meserii, este o potrivire mare pentru copii dormitor, living, pepinieră copil, dormitor, office, de asemenea, ca un cel mai bun ziua de naștere/ de vacanță cadou la alegere pentru familia ta, copii, părinți, prieteni, chiar și iubitori.

5. Cu meticulozitate de mana, va deveni un mare cadou pentru o persoană care se bucură de boem, de vest sau stil etnic, în casa lor.Macrame agățat de perete va aduce acasă caldura si textura.Aspect Natural va adăuga unele boho farmec pentru spatiul tau.

Macrame Agățat De Perete Deochi Dream Catcher

Tag-uri: rops boho, deochi de sticlă decor, verde boho vis catchers, diy boho acasă, mougol dream catcher, chevron dream catcher, deochi decor nunta, acasă deochi farmec, mod boho, vietnam decor acasă.

  • Ocazie: Nunta, Aniversare, Ziua de nastere
  • Material: 100% Bumbac
  • Model: APLICATIILE
  • Model Tip: Geometrice
  • Forma: pătrat
  • Stil: Modern
  • Origine: NC(de Origine)
  • Technics: manual

Adauga Comentariul Tau Acum