Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Dreptunghi Curcubeu 7 Chakra Mandala Bohemia Pătură Tapiserie De Perete Decor Meditație Banner Arta De Perete Decor

    (0) 0
(1 Recenzii)

52.88lei 23.79lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u179722

Dreptunghi Curcubeu 7 Chakra Mandala Bohemia Pătură Tapiserie De Perete Decor Meditație Banner Arta De Perete Decor

Puncte: 1、Multiple Utilizări: yoga tapiserie poate fi utilizat pentru decorare perete sau fereastra.O completare perfectă pentru a molid până dormitor, camera de zi.De asemenea, o alegere perfecta pentru yoga, plajă, fete de masa, etc.

2、Materiale de Calitate Premium: Fabricat din poliester-bumbac materiale, acest decor de perete tapiserie moale la atingere, durabil și decorative.

3、Buna Dimensiuni: Măsuri de aproximativ 32,5*130 cm/12.80*51.18 inci.O analiză detaliată podoabă a harului acasă sau de o cameră decor.

4、Utilizare și Întreținere: vă Rugăm să taie firul alb pe canaf, a pus tija prin partea superioară a manșonului și de a folosi apoi agățat cablul pentru agățat.Mână de spălat și mașină de spălat, uscat natural, fier de călcat la o temperatură scăzută, vă rugăm să evitați lumina directă a soarelui, nu de albire.

5、Versatilitate & Ideal Cadou: Un decor fabulos pentru a da casa ta un contract de leasing nou de viață.Perfect pentru utilizare ca perete tapiserie, dormitor decor, etc. O alegere ideala pentru decorarea camerei.Un cadou pentru părinți, copii, prieteni, și colegi de cameră.

Caietul De Sarcini: Nume: Chakra Tapiserie

Material: poliester bumbac

Tapiserie dimensiune: aproximativ 32,5*130cm/12.80*51.18 inch (lungimea nu include ciucure lungime, ciucure lungime este de aproximativ 15cm/5.91 inch)

Agățat lungime cablu: aproximativ 75cm/29.53 inch

Agățat rod dimensiuni: diametru de aproximativ 1,5 cm/0.59 inch, lungime - aproximativ 40cm/15.75 inch (fără catarg plug)

Ambalare sac dimensiune: 13*45cm/5.12*17.72 inch

Lista De Ambalare: 1*Tapiserie

1*Agățat De Unghii

1*Agățat Cablul

1*Agățat Rod

Note: din Cauza efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: rochii de meditație, galaxy mandala tapiserie, brățară de agățat, asuka pătură, 7 chakra cravată, moda mandala, eșarfă de mătase agățat de perete, adeziv tapiserie de perete square, art turcia, covoare tema rock perete.

  • Technics: manual
  • Stil: Modern
  • Material: Poliester / Bumbac
  • Origine: NC(de Origine)
  • Forma: dreptunghi
  • Model: TIPĂRITE
  • Model Tip: cu dungi
  • Nume De Brand: waasoscon

Adauga Comentariul Tau Acum