Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

RACEWORK Mtb Pedala de Biciclete Zbaturi Mountain Bike așteptare Picior Plat Pedala Adaptor Platformă Largă pentru Picioare Viteza de Joc Mzyrh Pedalen

    (1) 5
(1 Recenzii)

99.15lei 79.34lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u111047

Non-alunecare de șuruburi de pedale trebuie să fie instalat de unul singur.Vom da non-alunecare de șuruburi și chei de instalare.multumesc.

RACEWORK Mtb Pedala de Biciclete Zbaturi Mountain Bike așteptare Picior Plat Pedala Adaptor Platformă Largă pentru Picioare Viteza de Joc Mzyrh Pedalen

Produs parametru

Brand: RACEWORK

Model: 2021 rulment nou nailon pedala

Tip: Rulment+DU

Corpul principal material: fibre de nailon

Ax material: oțel crom-molibden

Compatibilitate: potrivit pentru 9/16" ax

Culoare: Rosu/Albastru/Gri/Negru/Bianchi

Dimensiune: 100mm*105mm*12.5 mm

Greutate: 308g

caracteristică:

Realizate din fibre de nailon, care este rezistent la coroziune, rezistent la abraziune și lumină în greutate.

De rulment păstrează arborelui principal distanță de apă și praf, asigurând astfel o excelentă durabilitate și performanță.

Plăcuțele de pe fiecare parte a crește aderența și control.

Standard 9/16" ax este potrivit pentru cele mai multe biciclete de munte.

lista de ambalare:

1 * O pereche de pedale de biciclete

1 * șurub Jos

1 * Cheie

◆Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să descrieți lauda de cinci stele★★★★★Promova și sprijini magazinul nostru, așteptăm cu nerăbdare să întâlnire cu tine, vom sluji din toată inima și a vă oferi o experiență plăcută la cumpărături.

Despre Transport

-De obicei, va vom trimite coletul pentru tine în termen de 1 zi de lucru, cu toate Acestea, dacă există o mare Usite.ro promovare sau un Chinez de vacanță, pachetul poate fi amânată.

-Când ne-am trimite colete mici care nu depasesc 2 KG, în condiții normale, nu va fi perceput tarife, dar dacă alegeți livrare expres, în condiții normale va fi încasat.

-Înainte de a livra bunurile, dacă doriți să modificați ordinea informații, vă rugăm să contactați-ne în timp, pachetul de informații nu va fi schimbat după ce am expediat marfa.

Despre Culoare și Greutate

Pentru diferite loturi de produse, greutatea produsului pot fi ușor diferite, iar culoarea te vedea pe ecrane diferite pot fi, de asemenea, diferite.Dacă sunteți îngrijorat cu privire la greutate și culoare, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma înainte de cumpărare.

Despre Service

Ne-am angajat să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături, așa că, dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de cumpărături, vă rugăm să ne contactați.O revizuire rău nu poate rezolva orice probleme, dar putem, deci, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un comentariu și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Tag-uri: btc componente de bijuterii, bosch ebike de biciclete de munte, eleen pedale, pedale speedplay s complet, cel mai sigur pedale clipless, shanmasi pedale mtb, pedale de biciclete pe strada, kaiac pedale, pedale mtb cx, omg chitara pedala.

  • Pedala Dispozitivului Categorie: Pedala
  • Dimensiune: 100mm*105mm*12.5mm
  • Numărul De Model: racework 2021 rulment nou nailon pedala
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pedala Categorie: Ultralight Pedala
  • Utilizarea: Biciclete De Munte
image

Robert Reveles

5
2021-09-15

“Livrare rapida. Produsul fel ca descriere. 2 cod PIN de rezervă.”

Adauga Comentariul Tau Acum