Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

RACEWORK Mtb Pedale pentru Biciclete Clip Automata Suport pentru picioare Mountain Bike Platforma punct de Sprijin Dublu Funcție de Aluminiu Ciclism Pedalen

    (2) 5
(2 Recenzii)

191.21lei 152.94lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u176918

RACEWORK Mtb Pedale pentru Biciclete Clip Automata Suport pentru picioare Mountain Bike Platforma punct de Sprijin Dublu Funcție de Aluminiu Ciclism Pedalen

Informații Despre Produs:

Brand: RACEWORK

Nume: Mountain bike DU Rulment pedale SPD

Material: aliaj de aluminiu

Greutate: 375g

Arbore: 14 MM

Culoare: negru/rosu/portocaliu/argintiu

Dimensiuni: 103*86mm

Descriere Produs:

·Există două funcții de blocare și tv cu pedalarea.O parte SPD este blocat, pop-up, suport, primăvara este mai ușor, și este ușor pentru a bloca.Pilotul poate regla blocarea și deblocarea tensiune setări.

·Partea plată este convenabil pentru echitatie, atunci când acesta nu este blocat, și are funcția de Bună aderență.

·Corpul principal este fabricat din material de aliaj de aluminiu, prelucrare CNC, rezistent la zgarieturi, rezistent la uzură, și de înaltă rezistență.

·Complet sigilat rulmenti proteja arborele, pentru a evita ploaie și praf de la intrarea, și extinde durata de viață.

·Există 8 antiderapante cuie pe stânga și dreapta pentru a consolida forță de prindere; "L" vine de la stânga și "R" reprezintă dreptul de

·Durabil crom-molibden ax din oțel, șurub universal cu diametrul de 14mm (utilizarea 6mm interior hexagon pentru instalare.)

◆Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să descrieți lauda de cinci stele★★★★★Promova și sprijini magazinul nostru, așteptăm cu nerăbdare să întâlnire cu tine, vom sluji din toată inima și a vă oferi o experiență plăcută la cumpărături.

Despre Transport

-De obicei, va vom trimite coletul pentru tine în termen de 1 zi de lucru, cu toate Acestea, dacă există o mare Usite.ro promovare sau un Chinez de vacanță, pachetul poate fi amânată.

-Când ne-am trimite colete mici care nu depasesc 2 KG, în condiții normale, nu va fi perceput tarife, dar dacă alegeți livrare expres, în condiții normale va fi încasat.

-Înainte de a livra bunurile, dacă doriți să modificați ordinea informații, vă rugăm să contactați-ne în timp, pachetul de informații nu va fi schimbat după ce am expediat marfa.

Despre Culoare și Greutate

Pentru diferite loturi de produse, greutatea produsului pot fi ușor diferite, iar culoarea te vedea pe ecrane diferite pot fi, de asemenea, diferite.Dacă sunteți îngrijorat cu privire la greutate și culoare, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma înainte de cumpărare.

Despre Service

Ne-am angajat să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături, așa că, dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de cumpărături, vă rugăm să ne contactați.O revizuire rău nu poate rezolva orice probleme, dar putem, deci, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un comentariu și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Tag-uri: btc componente de bijuterii, ios pedala, eleen pedale, pedala xt mtb, noel clip de păr, 105 pedale spd, shanmasi pedale mtb, pedale de biciclete pe strada, kaiac pedale, a încheiat accesorii pentru biciclete.

  • Utilizarea: Biciclete De Munte
  • Material: Aluminiu/Aliaj
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: m213
  • Pedala Categorie: Auto-blocare a Pedalei de
  • Pedala Dispozitivului Categorie: Pedala
image

Ksushagalka

5
2021-11-21

“EXCELENT”

image

Tduongna

5
2021-12-24

“După cum este descris...lumina..nu atât de voluminoase..place”

Adauga Comentariul Tau Acum