Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Din Lemn Natural cu Zbaturi Perie de Par cu Perna de Aer Piepteni pentru Masajul Scalpului, Anti-static, Nu Incurca Parul Pieptene perie de păr

    (0) 0
(1 Recenzii)

8.50lei 5.78lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u110156

Caracteristici:

1. Memorie elastica pieptene dinti: reduce caderea parului, pieptene dinti sunt distribuite uniform și elastic, și nu va rupe parul.

2. Runda pieptene dinti: SPA pentru scalp, dinții pieptene cu materiale excelente, astfel încât de fiecare dată când vă pieptănați părul, este ca face un masaj al scalpului.

3. Confort: Profesional perie cu zbaturi caracteristici extinse de perii pentru ușor detangling și de a reduce stresul pentru păr și scalp în timpul lovitură de uscare și styling.

Descriere:

Ideal pentru netezirea parului in timpul lovitură de uscare pentru a crea buna, stiluri de drept.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 8*24.5 cm

Material: Lemn

Forma:patrat

Pachetul Inclus:

1 * Pieptene

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: panglica de păr uman păr cutomize, perie de unghii parul real acryl, o mulțime de păr de păr uman, clip de păr uman păr șaten, femeie perie de păr afro cret, extensie de păr uman păr, perie de unghii 20 din lemn, acrilic, bob de păr uman păr de copii, extensii de par 1b păr uman, peruci par scurt par uman.

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip De Element: Pieptene
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Lemn

Adauga Comentariul Tau Acum