Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

6pcs Bambus Perie de Bambus Perii Set Perie Cu Coada Pieptene Pieptene Dinte Dublu Cap Pieptene Piele Perna de Masaj Pieptene

    (0) 0
(1 Recenzii)

91.72lei 64.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u138136

Caracteristici:

1. Pachet: Aceasta perie vine cu 1 x subliniat coada pieptene, 1 x pieptene dinte larg, 1 x cap dublu pieptene, 3 x dimensiuni diferite pernă de aer pieptene de masaj (mari modele de bord, copilul dimensiune, formă ovală, modele), nu satisface doar de zi cu zi de îngrijire a părului, dar, de asemenea, se pot bucura cu ușurință capul de masaj la domiciliu, relaxați-vă nervii și de reîmprospătare.

2. Masaj combinație: Acesta este cel mai bun masaj al scalpului perie, bambus perle în formă de pieptene dinti, perna de aer păstrează presiunea aerului echilibrat de gaura de aer, are rezistență puternică, aduce un plus de elasticitate si confortabil placere masaj, relaxeaza scalpul nervi, care este disponibil atât pentru bărbați, cât și femei.În plus, acest pieptene vine cu pernă de aer perii de masaj pentru copii.

3. Antistatic pieptene: 3 tipuri diferite de faguri poate satisface pentru a crea o varietate de coafuri, potrivite pentru toate tipurile de par, dublu-s-a încheiat pieptene are două densități diferite și se pot ocupa diferite coafuri, mare pieptene dinte poate reduce ruperea parului, varfuri despicate și reduce electrizarea, ascuțite coada pieptene poate netezi părul și părul se încheie, ușor la o parte părul.

Descriere:

Parul nostru piepteni și perii de masaj sunt realizate din surse naturale de bambus și lemn, practic și ecologic.Dacă este un mâner de bambus și lemn de bambus peri, ele sunt lustruite și fără flori.

Caietul de sarcini:

Material: bambus

Ambalaj: cutie PVC

Dimensiuni:

Coada pieptene: 2.8 *22.5 cm

Mare pieptene dinte: 6.3 *16.5 cm

Cap dublu pieptene: 3.3 * 17,5 cm

Placa mare, perie: 8.5 * 24,7 cm

Perie ovala: 8 * 22,8 cm

copilul dimensiune perie: 5.8 * 14cm

Pachetul Inclus:

6 buc/set * Pieptene

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: nit de bambus, cap de masaj profund, cap de masaj micro, bento bambus, cap de masaj duang, pe bază de bambus, talea bambus, cap de masaj jamaguchi, decor bambus, bambus pipeta.

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Material: Bambus
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Pieptene
  • Pachet: Cutie PVC
  • Dimensiune: 6 pcs/set * Comb
  • Nume De Brand: MSQ

Adauga Comentariul Tau Acum