Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

NOI Agățat de Crăciun Moș Crăciun Costum de Pânză de 1,08 m Moș Crăciun Decor pentru Interior Exterior Ferestre Ușa Agățat

    (0) 0
(1 Recenzii)

67.93lei 47.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u11014

Descrie:

1. Este potrivit pentru Crăciun decoratiuni interioare, baruri, KTV, locuri de divertisment, și alte locuri.Acesta este special conceput pentru Crăciun.

2. Cine nu are nevoie de un Mos Craciun?Acesta poate fi în orice colț de casă sau de curte, visează surpriza adus de Moș Crăciun, care este pur și simplu minunat!

3. Ambele mâini au 3M adeziv, nu vă faceți griji despre fermitatea, acesta poate fi ferm lipit de elemente pe care doriți să te îmbraci.

4. Moș Crăciun a făcut din flanel este confortabil la atingere, cald și confortabil la atingere.

5. Acesta poate fi plasat pe pomul de Crăciun, pe perete, in garaj, in fata usii, etc. Acest lucru înseamnă: Oh, Moș Crăciun vine la casa mea!

Caietul de sarcini:

Material: flanel

Dimensiune: 108cm lungime

95cm latime între mâini

50cm lățime între picioare

culoare: rosu

Lista de ambalare:

1*Moș Crăciun decorare haine

Note:

Dimensiunea este măsurată manual, dacă există o eroare de 1-3cm, este normal

Datorită diferenței de lumină și de afișare, culoarea reală și imaginea va avea o ușoară diferență de culoare, te rog să mă ierți

Tag-uri: alb de craciun în aer liber decoruri, moș crăciun gonflabil, cred santa, decoratiuni noel 2021, grinch crăciunul peluche, elegant costum de moș crăciun, an de decoratiuni exterioare, pliere decor în aer liber, insigna de crăciun, hamuri moș crăciun.

  • Numărul De Model: Moș crăciun de decorare haine
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum