Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

100buc de Unică folosință cu Capac Castron Elastic Alimentare Capace de Praf de Păstrare a Alimentelor Proaspete Saran Wrap Pentru Frigider Accesorii de Bucatarie

    (1) 5
(1 Recenzii)

11.36lei 6.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u9959

Descriere:

Caracteristici Principale

[Mai mare Și mai Gros] modernizate alimentare capacul are un diametru de 25cm, după ce a fost întinse, care este potrivit pentru tacamuri, boluri, și orice alte produse alimentare, containere de diferite forme și de cele mai multe dimensiuni.

[De siguranță Și Sănătos] este fabricat de înaltă calitate HDPE/LDPE materiale non-toxice, fara gust, ecologic și în condiții de siguranță, astfel încât acesta poate fi utilizat în condiții de siguranță pentru alimente măști.Rezistent la apa, prevenind eficient alimentare de la obtinerea umed.

[Reutilizabile Și Curat] mâncarea capacul după utilizare pot fi spălate în mod direct cu apă și poate fi utilizat din nou după uscare, care economisește costurile și este ecologic.

[Mod corespunzător Înfășurat] marginea de fiecare meticulos artizanale transparente alimentare capacul este echipat cu o banda elastica cu un sistem corespunzător de curbură, care poate încheia placa fara tensiune excesivă.

[Multi-function] În plus față de zi cu zi de conservare și praf de prevenire, transparent alimentare capacul poate fi de asemenea utilizat pentru petreceri in aer liber sau picnicuri pentru a acoperi alimente pentru transport ușor.

Caietul de sarcini:

MATERIALE DE: HDPE/LDPE

PRODUS GREUTATE: 174 G

DIMENSIUNE PRODUS(DIAMETRU DUPĂ TIGLA) de: 25 cm / 9.8 cm

CONȚINUTUL PACHETULUI

Reutilizabile Castron Acoperă cu Elastic(100BUC) × 1

Pachetul Inclus:

Reutilizabile Castron Acoperă cu Elastic(100BUC) × 1

Tag-uri: folie saran reutilizabile, copilul bu alimentare, frigidere produse alimentare pentru copii, eșarfă împachetări, 5 strat lame de mac 3, agățat organizatorii bucătărie, adesive sac de mâncare, manduca wrap elastic, structuri folie de vinil, sac de depozitare coque.

  • suport 1: Dropshipping/Ridicata/Cu Amănuntul/Rapid De Transport Maritim/Transport Gratuit
  • Greutate Produs: 174 g
  • Numărul De Model: Saran Wrap
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiune Produs: 25 cm / 9.8 cm
  • Suport 2: ES NE-FR depozit livrare Rapida
  • Numele: Saran Wrap
  • Material: Pungi De Plastic
  • Suport: Picătură De Transport Maritim /En-Gros
image

Ky Kyfka

5
2021-12-30

“excelent”

Adauga Comentariul Tau Acum