Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Moale Elegant Câine Pisică cu Două picioare cu Gluga Costum Creativ Pet Costum Non-psihiatru pentru Crăciun

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

72.25lei 36.12lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u99275

Moale Elegant Câine Pisică cu Două picioare cu Gluga Costum Creativ Pet Costum Non-psihiatru pentru Crăciun

Caietul de sarcini:

Design cu glugă și de porc cosplay design, companie costum va face animalele de companie arata mai frumos și energic, precum și poate atrage pe alții mai mult atentia.

Cu caracteristicile de îngroșare design și non-lipicios de păr, animale de companie costum poate de bine păstrați animale de companie cald și pentru a preveni părul animalului de la care se încadrează peste tot în iarnă, așa că este un perfect cadou sau cadou de sărbători pentru animalele de companie și puteți, de asemenea împărtăși cu membrii familiei sau prietenii care au animale de companie.

Realizate din flanel premium material, animale de companie hanoracul este confortabil la atingere și nu este ușor să se estompeze după spălare.

Există trei dimensiuni pentru a alege de la: S, M, L.

Este potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi de Crăciun, Halloween, ziua de nastere, petrecere tematica, de a lua fotografii.

Nume Produs: Hanorac Animal De Companie

Material: Flanel

Sezon: Toamna, Iarna

Stil: Casual

Gen: Unisex

Potrivit pentru: Pisică, Câine

Caracteristici: Confortabil, Cald, Minunat

Detalii Dimensiuni:

[Dimensiunea noastră S] Bust: 40cm/15.7", Circumferința Gâtului: 25cm/9.8", Lungime: 30cm/11.8", Potrivit Bust: 35-45cm/13.8"-17.7" (Aprox.)

[Noastră Marimea M] Bust: 50 cm/19.7", Circumferința Gâtului: 35cm/13.8", Lungime: 33cm/13", Potrivit Bust: 45-55cm/17.7"-21.7" (Aprox.)

[Nostru Mărimea L] Bust: 60cm/23.6", Circumferința Gâtului: 39cm/15.4", Lungime: 36cm/14.2", Potrivit Bust: 55-65cm/21.7"-25.6" (Aprox.)

Note:

Va rugam sa consultati size chart și se alege mărimea potrivită.Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Pachetul Include:

1 x Hanorac animal de Companie

Tag-uri: mănuși de câine de crăciun, turcă pomul de crăciun, vasona lumini de crăciun, bulldog craciun perna, hanorac de crăciun câine, papuci câine de crăciun, lumini de crăciun câine, elfin decor de crăciun, dragă crăciun câine, suvenir de crăciun câini.

  • Sezon: Toamna/Iarna
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum