Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Consumabile crăciun Crăciun Candy Box Cutie de Cadou Ambarcațiuni de Fier Cutie de Depozitare Organizator Cutia Poștală Ornamente de Crăciun Cutie de hârtie

    (0) 0
(1 Recenzii)

35.06lei 17.19lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u98015

Caracteristici: 1.până spiritul dumneavoastră de vacanță:decor Minunat pentru a ridica spiritul de sărbătoare. 2. Efect decorativ: capacul este în formă de pălărie și are diferite stiluri. 3.Prezintă o atmosferă fericită:Prezintă un fericit atmosferă de sărbătoare.Face Craciunul mai romantic. 4.Crăciun În Cutia Poștală Roșie Cutie De Depozitare Hârtie De Crăciun Poștală Cutie De Bomboane De Anul Nou Crăciun Pâine Ambalaje Mici Cutie De Cadou 5.Dimensiune: 130X95X80mm Descriere: Cel mai potrivit pentru Ziua de Crăciun a folosi, cum ar fi cina, petrecere, etc. Caietul de sarcini: Material: fier forjat Categorie: Cutie De Bomboane De Crăciun Pachetul Inclus: 1 x cutie de bomboane de Crăciun Note: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Tag-uri: cutie maria crăciun, countryman di box, plexi poștală, puternic cutie de fier, cutii de ambalaj krqft, capac cutie poștală de crăciun, tin inel cutii, cuboid cutie de plastic, cutie poștală mare în aer liber, storege cutie mica.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Cutie de bomboane de crăciun
  • Model: Desene animate de animale
  • Tip De Element: Cutie de bomboane de crăciun
  • Material: Plastic, fier forjat
  • Ocazie: De crăciun

Adauga Comentariul Tau Acum