Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

8 ml Gel de Unghii poloneză Uscare Rapida Unghii Solide poloneză Spumant Gel lac de Unghii Reflectorizant Strat de Gel Sclipici

    (0) 0
(1 Recenzii)

14.08lei 10.29lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u97136

8 ml Gel de Unghii poloneză Uscare Rapida Unghii Solide poloneză Spumant Gel lac de Unghii Reflectorizant Strat de Gel Sclipici

Caietul de sarcini:

Vine cu smoothie efect care poate fi inofensiv și non-fading pentru decorarea unghiilor pentru a menține un efect persistent, de asemenea, poate fi DIY pentru a crea propria dvs. de unghii arta de a scoate în evidență personalitatea ta cu unghii luminoase efect și plin de lac cu efect de aproximativ 3 săptămâni.

Ceea ce acest produs va poate oferi este că ea are diferite tipuri de culori pentru tine de a alege pentru decorarea unghiilor pentru făcându-l stralucitor pentru mult timp fara decolorare și o simt de vară proaspete.

De a face cu extract natural, acest lac de unghii este inofensiv pentru pictura pe unghii.

Lungimea produsului este de 8 cm, lățimea este de 3 cm, înălțimea este de 1,8 cm.

Este potrivit pentru profesionale manichiură și unghii stagiari, potrivit pentru saloane și utilizarea de familie, este un cadou minunat pentru soții, iubite, mame sau surori, perfect pentru petreceri, întâlniri și ocazii speciale.

Nume Produs: Lac De Unghii

Material: Lichid

Caracteristici: Uscare Rapida, Smoothie Efect, DIY

Conținut Net: 8 ml

Termen De Valabilitate: 2 Ani

Detalii Dimensiuni:

8 cm x 3 cm x 1.8 cm/3.15" x 1.18" x 0.71" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x lac de Unghii

Tag-uri: beib gel polish, kiwi lac de unghii, malltini reflectorizante gel polish, baib gel polish, 1 ps nail art, nedefinit pantaloni, unic lac de unghii cu sclipici, nail art 3000, uvjell lac de unghii, hrnail gel polish.

  • NET WT: 8 ml
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Lac De Unghii
  • Numărul de Bucăți: O Unitate

Adauga Comentariul Tau Acum