Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

6Pairs/set Impermeabil Pleoapa Linie Stick Reutilizabile Glitter Eyeliner Autocolant Dublu Pleoapei Sticke Machiajul Ochilor Auto-adeziv Cosmetic

    (0) 0
(1 Recenzii)

5.78lei 4.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u9668

descriere

Funcția principală:

Înlocuiți benzi adeziv de gene false lipici și contur lichid pentru a rezolva probleme, de a aplica dermatograf și eliminarea machiaj.

Instrucțiuni:

1. Atunci când se utilizează, este foarte important să se acorde atenție la punctul de plecare în ochi, încercați să păstrați ochii în direcția de nas.

2. Partea inferioară a dermatograf ar trebui să fie aproape de rădăcina genelor, până la sfârșitul ochiului.Nu lasa sfârșitul ochiului crește.După ce cererea este finalizată, dermatograf moale va urmări schimbările de pleoape și de a fi încorporat în pleoape natural.Este foarte natural și realist.Dacă nu sunteți familiarizați cu ea, o puteți șterge și reconectați-l.Nu va afecta aderenta.Desigur, vă rugăm să curățați ochii înainte de utilizare.Degresare muncă.

3. Acorde o atenție la direcția, burta mare este orientată în jos, mici cot fețele podul de nas, și marele cot se confruntă exterior.Nu inversa.

Nume produs: Dermatograf autocolante

Caietul de sarcini: 6 perechi / o singură bucată

Produs material: plastic

Dimensiune produs: 9*9cm (o singură coală) 4 cm (o singură coală)

Lista de ambalare

1 bucată*dermatograf autocolant

Avantaje: fabrica Proprie, de sine-producem de la materii prime la produse finite, elimina utilizarea de orice secundară a deșeurilor, precum și controlul calității produselor și a costurilor de la sursa!

Angajamentul nostru: 1. Problemele de calitate pot fi returnate direct! 2. Produsele sunt strict inspectate înainte de expediere! 3. Fabrica are integrate de producție și de vânzări, cu o aprovizionare suficientă de mărfuri, calitate stabilă, și nu rău bunuri.

Tag-uri: cat de linie autocolant, dermatograf rezistent la apa mermeid, autocolant holografic tela, ochii roșii, rochie femei audrey muzica, dermatograf rezistent la apa de argint, onoare ochi, dermatograf nda, earrise ezcast tv stick, skay geană lipici.

  • cantitatea: 1000
  • Origine: NC(de Origine)
  • Beneficii: De lungă durată, usor de purtat, Repede/Iute Uscat, Factori Naturali
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Numărul Certificatului De: 0001
  • Tip: dermatograf
  • NET WT: 10g
  • Formularea: gel
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Impermeabil / Rezistent La Apă: Da

Adauga Comentariul Tau Acum