Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Cu Fermoar de înaltă Calitate Agățat Scaun de Ou Acoperi 210D Poliester Impermeabil Patio Leagăn Praf Acoperă Scaun Pentru Exterior

    (0) 0
(1 Recenzii)

64.38lei 45.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u9650

Cu Fermoar de înaltă Calitate Agățat Scaun de Ou Acoperi 210D Poliester Impermeabil Patio Leagăn Praf Acoperă Scaun Pentru Exterior

Puncte: 1、SCAUN de OU se ACOPERĂ CU ÎNALTĂ CALITATE: Duable și ușor 210D poliester impermeabil cu strat din PVC, protejarea scaun de praf, ploaie, zăpadă și alte precipitații, materialul este ușor, dar se poate folosi pentru o lungă perioadă de timp.

2、DIMENSIUNE UNIVERSALĂ PENTRU MAJORITATEA AGĂȚAT SCAUN de OU: Despre 75in.

3、UȘOR PATIO ACOPERĂ SCAUN - UȘOR DE UTILIZAT: Cu tiv cordon cu comutare permite ajustarea pentru o strânse și personalizate-ca se potrivesc, și fixați capacul pe vânt zile.

4、MULTI-FUNCȚIE SCAUN COPERTA: Grele tesatura de a face o lungă perioadă de timp pentru a folosi ca agățat scaun de ou capac, terasă scaun de acoperire, ou swing scaun acoperă , în aer liber, scaun de acoperire.

5、CADOU PERFECT& OU SWING SCAUN CAPAC de PRAF: pur și Simplu ștergeți cu o cârpă umedă și uscați-l în soare, Potrivite pentru cele mai multe dintre agățat singur swinging scaun de ou/ pod scaun în piață.

Caracteristici: de ÎNALTĂ CALITATE:Duable și ușor 210D poliester impermeabil cu strat din PVC, protejarea scaun de praf, ploaie, zăpadă și alte precipitații, materialul este ușor, dar se poate folosi pentru o lungă perioadă de timp

DIMENSIUNE UNIVERSALĂ PENTRU MAJORITATEA AGĂȚAT SCAUN de OU: Despre 75in H x 45inD.Se potrivește cele mai multe tipuri de terasa ou balansoare, terasa scaune suspendate, terasă hamac, scaune

UȘOR PATIO ACOPERĂ SCAUN - UȘOR DE UTILIZAT: Cu tiv cordon cu comutare permite ajustarea pentru o strânse și personalizate-ca se potrivesc, și fixați capacul pe vânt zile.

MULTI-FUNCȚIE SCAUN COPERTA: Grele tesatura de a face o lungă perioadă de timp pentru a folosi ca agățat scaun de ou capac, terasă scaun de acoperire, ou swing scaun acoperă , în aer liber, scaun de acoperire.

CADOUL PERFECT - OU SWING SCAUN CAPAC de PRAF: pur și Simplu ștergeți cu o cârpă umedă și uscați-l în soare, Potrivite pentru cele mai multe dintre agățat singur swinging scaun de ou/ pod scaun în piață.

Lista :

1*Scaun de acoperire

Tag-uri: pernele de acoperire de 40 de scaun.

  • Funcția De Tip: jumătate de acoperire
  • Fabirc Construcții: 100gsm
  • Procesul Tehnica: Brodate
  • Material: 100% Poliester
  • Stil: Solid
  • Dimensiune: -
  • Sezon: Primăvara și Vara
  • Producție: Canapea Acoperi
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum