Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru huawei freebuds 4 4i Caz de Desene animate amuzant Non-alunecare Silicon Protejează Căștile Cover Pentru huawei free buds4i Căști Caz

    (3) 4.67
(3 Recenzii)

13.69lei 9.57lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u9330

1.Descrierea Produsului : 2.Material: de Înaltă calitate silicon Moale Cazuri , o protecție Completă. 3.Ușor și convenabil de a folosi.Ușor de instalat și de a elimina 4.Căști de înaltă calitate caz, pe deplin protejați de căști, absorbție de Șoc 5.Perfect portabil de stocare de caz. (nu include căști,caz numai)

Nu pentru alte căști!!!!)

Tag-uri: cablu huawei freebuds, freebuds 3 benzi, freebuds i3 caz, caz huawei freebuds4, căști huawei freebuds 4i, huawei freebuds 3 acopere om, freebuds 4 cazuri, freebuds 4i căști, huawei freebuds 4 caz harry, modulul huawei freebuds.

  • Tip De Element: Cască De Cazuri
  • Pachet: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Silicon
image

Leshchov Dmutro

4
2021-09-29

“Potrivit minunat, protejează fiabil caz, doar capacul de sus ține de rău, aveți nevoie pentru a pune pe o față-verso bandă adezivă.”

image

Mymaillllll

5
2021-10-12

“Mare. Design foarte frumos, de acoperire de înaltă calitate. Se simte moale la atingere, nu are miros de plastic și este rezistent la șocuri. Include carabină pentru a închide caseta. De asemenea, au venit foarte bine ambalate și rapid. Eu sunt foarte fericit cu achiziția.”

image

Markoloto

5
2021-12-02

“La fel ca în fotografie, acest lucru de foarte buna calitate la caz și este foarte frumoasă, fără nici un inconvenient”

Adauga Comentariul Tau Acum