Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Care pot fi stivuite de Plastic Sac de Ceai Suportul de Stocare Bin Cutie cu capac transparent Capac pentru Dulapuri de Bucatarie, Blaturi, Camara Deține Băuturi Sac

    (0) 0
(1 Recenzii)

106.77lei 96.09lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u92684

Practice care pot fi stivuite de design pentru a ajuta la maximizarea spatiului.Stiva sau de a folosi-le una lângă alta pentru a păstra elemente organizate și ușor de găsit.Fiecare bin măsuri. 10.4" L X 10.4" W X 3.4" H.

Mare pentru pliculete de ceai, crema, zahăr sare piper pachete, îndulcitori, cafea instant sau plicuri de ceai, apă, arome, medicina pachete, vitamina pachete, bandaids, tampoane de tifon și mai mult.

Proiectat practice cu capac rabatabil și 8 dimensiuni generoase secțiuni, Realizate din durabil de Înaltă Calitate 100% în condiții de siguranță alimentară BPA Gratuit sparge-material plastic rezistent.Curățați cu apă caldă și săpun.Nu puneți în mașina de spălat vase.

Caietul de sarcini

Material: Acril

Dimensiune: 10.4" L X 10.4" W X 3.4" H

Culoare: Transparent

Cantitate: 1buc

Ambalare include:

1 x Mare, care pot fi Stivuite de Plastic Sac de Ceai Organizator de Stocare

1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este primită.

2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail ia estimat 15-60 de zile.

3. Recomandat transporturi: Usite.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid

4.Oferim, de asemenea, exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea islarge.

5. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați.

Picătură de transport maritim și en-gros:

1. Am picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri.

2. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, și de a recomanda cele mai bune de expediere.

Feedback-ul:

1.Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2.Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune solutii, satisfactia dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.

Tag-uri: tupperware sticlă de culoare roz, clar, cutie de ambalat, containere de depozitare a alimentelor on-line, disposibl cutie de plastic, lemn natural de ceai caddies, zmi geanta organizator, care pot fi stivuite cutii de depozitare, jl hayon cutie de depozitare, lexus gx460 piele suport pahare, cărucior bucătărie cămară.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Cutii De Depozitare & Lari, cu Clar de Sus a Capacului pentru Dulapuri de Bucatarie
  • materila: Acril
  • Culoare: Transparent
  • Dimensiune: 26.42 x 26.42 x 8.64 cm
  • Ambalare Include: 1buc
  • Articol: Care Pot Fi Stivuite De Plastic Sac De Ceai Suportul De Stocare

Adauga Comentariul Tau Acum