Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Nou, Original, Bateria de Sticlă Capacul din Spate Caz Pentru LG G8 ThinQ Camera de 2 Găuri de Locuințe Spate Cu Camera+Obiectiv + Adeziv

    (2) 4.5
(2 Recenzii)

42.97lei 40.83lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u91668

BINYEAE Nou, Original, Bateria de Sticlă Capacul din Spate Caz Pentru LG G8 ThinQ Camera de 2 Găuri de Locuințe Spate Cu Camera+Obiectiv + Adeziv

Atenție la toate stimati cumparatori !Vă rugăm să NU-mi atașez fotografia produsului dacă lăsați un feedback-ul ! Внимание всем дорогим покупателям ! Пожалуйста, не прикрепляйте мою фотографию продукта, если вы оставите отзыв !Atención o todos los estimados compradores!NU adjunte mi foto de producto si deja onu comentario!Caracteristici: 1.Fiecare element testat OK înainte de expediere 2.Vin direct din fabrica cu preț scăzut. 3.Acest produs este cel mai bun înlocuitor . 4.Este nevoie de calificare profesională pentru a instala, vă rugăm să fiți atenți. 5.Mare cantitatea aflată în stoc.Pachetul inclusiv : 6.Livrare în 2 zile lucrătoare după confirmarea de plată. 1 × capacul din spate pentru LG G8 ThinQ ( cu logo-ul + adeziv ) Atenție, vă Rugăm : Gri nu a ThinQ logo-ul pe spate , doar logo-ul LG .

De Contact și de Comunicare nu valoare fiecare client de-al meu, Poate reușesc să rezolve orice probleme neașteptate sau a explica orice confuzii ați putea avea.Dacă nu sunteți mulțumit în orice fel, vă Rugăm să Contactați-Mă în Primul rând înainte de a deschide un litigiu, sau sa lasi un neutru /negativ feedback-ul sau de a lua orice pas .Voi răspunde cât de repede pot !Și întotdeauna face meu cel mai bun pentru a rezolva problema până nu obține satisfacție de 100%!Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul meu, te Rog, cu generozitate, lasa un 5-star feedback-ul pentru mine, Și, desigur, eu voi face același pentru tine în primul rând.Dumneavoastră feedback-uri pozitive înseamnă atât de mult pentru magazinul meu !Mă face mai încrezător cu afacerea mea și a vă oferi servicii mai bune !

Tag-uri: folia de sticla 5d moto g8, rama lg g8, pătură lg g8 thinq, pături lg g8, biblioteca lg g8 thinq, film lg g8 thinq 3d, capac lg g8 thinq, sac lg g8 thinq, cazul lg g8x thinq riverdale, lg g8 acoperi anime.

  • Numărul De Model: Pentru LG G8 ThinQ Camera de 2 Găuri
  • Material: Sticla
  • caracteristică 2: Cu Lentilă Aparat De Fotografiat
  • Compatibil Marca: ForLG
  • Origine: NC(de Origine)
  • caracteristică 1: Cu Adeziv+Logo
  • Design: Bar
image

Iluvjaredpadalecki

4
2021-11-17

“Pachetul a sosit în mai puțin de trei săptămâni și capacul, deși nu original ca nu are logo-ul LG, pare să fie de bună calitate și include deja adeziv pentru o instalare ușoară.”

image

Kiril Best

5
2021-12-16

“OK, dar scump pentru plastic”

Adauga Comentariul Tau Acum