Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Keystone tastatură mecanică 3D tastelor 1 buc, comutator GBA Joc 3DS tastelor personalizate DIY este potrivit pentru cherry MX axa.

    (1) 5
(1 Recenzii)

111.63lei 66.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u90915

Despre Jian Shi Mecanice Keyboard Keycap

Aplicabile tastatura

Cheia pac este potrivit pentru cele mai MX axa (transversală) tastaturi mecanice, cum ar fi verde axa negru axa axa roșu arbore de ceai, nu este potrivit pentru tastatură cu membrană și notebook tastatura

Material proces

Cheia capac materialul este zinc-aluminiu aliaj ZNAL903, care este proiectat și fabricat de trei-dimensional de relief.Se adoptă diverse colorat procese, cum ar fi galvanizare, electroforeză și vopsea de copt, iar procesul este complicat.

Cheie înălțime capac

Înălțimea totală de la capac cheie este de aproximativ 11,0 mm, care este aproape la înălțimea OEM R4. Este vorba despre 9.8 mm după scoaterea la suprafață model de relief.Este aproape de original R4 înălțime de cires.Este recomandat să instalați în ESC, zona F, și cheia principală cifre zona.

Slot strans

Tastaturi diferite, diferite axe, și cataramă dimensiuni pot varia.Nu putem garanta că keycap slot este tocmai potrivit pentru toate tastatură încuietori, astfel încât orificiile de pe partea din spate a tastelor sunt toate deschise pentru instrument ușor de tuning.

Ambalajul produsului

Rotund deschis cutie de fier*1 taste Personalizate*1 Cheie tragator*1

Tag-uri: egiptean keycap, minnie mouse stoarce, mda profil bigbone keycap, diy programabile tastatura, emish tastatură mecanică, ferrari 3d cheie, 6 buc taste, 3ds om, gigabyte tastatură caz, venusaur caz gba.

  • Material: De Zinc din aliaj de aluminiu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Keycap înălțime: R4
  • Interfață: MX axa (tip cruce)
  • Dimensiune Produs: 18*18*11mm
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tip: Tasta Caps
  • Potrivit pentru funcția de: Cadouri, Colecții, dorește ziua de nastere, suveniruri
image

Markinama

5
2021-09-10

“Foarte misto tastelor. Capacul este din metal si se simte foarte solid. Vânzător incluse unele misto brelocuri prea. Multumesc!!!!”

Adauga Comentariul Tau Acum