Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Styling auto din Fibra de Carbon de pe Panoul de Bord Pătrat de Bord Tapiterie Auto Accesorii se Potrivesc Pentru Audi A4 A4L B8 RS4 A5 S5 RS5

    (0) 0
(1 Recenzii)

378.72lei 318.13lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u89308

Styling auto din Fibra de Carbon de pe Panoul de Bord Pătrat de Bord Tapiterie Auto Accesorii se Potrivesc Pentru Audi A4 A4L B8 RS4 A5 S5 RS5 Specificatii: Stare: 100% de Brand Nou Dimensiuni: Ca Imaginea Este Afișată Culoare: Negru Material: Real Fibra de Carbon Produs Introducere: ✔ MATERIAL-100% de Brand Nou.Din Fibra de Carbon ✔ CARACTERISTICI-Oferă o primă și decor elegant pentru masina ta. ✔ CARACTERISTICI -- Preveni zgârieturi de unghii și se acoperă existente zgârieturi. ✔ INSTALARE-Usor de instalat, nu are nevoie pentru a face orice modificări, banda auto-adeziva pe spate, nu va fi ușor să cadă.Sfaturi: Dacă Aveți Nevoie De Mana Dreapta Driver, Vă Rugăm Să Lăsați Un Mesaj 1. Vă rugăm să folosiți un prosop de curățare pentru a elimina orice murdărie, praf și asigurați-vă că suprafața este bine curat și complet uscat. 2. Coaja de pe capac și casetă de articol de pe suprafața vehiculului. 3. Apăsați pe element pentru aproximativ un minut, astfel încât elementul poate fi mai bine lipite pe suprafața. 4. Puteți folosi, de asemenea, un uscător de păr sau pistol de căldură suficient de căldură banda, acest lucru va permite adezivului să mai activați și obligațiuni la colț.Asigurați-vă că modelul dvs. este de aceeași formă ca produsul nostru.Dacă sunteți în imposibilitatea de a confirma, vă rugăm să ne furnizați o imagine de masina ta, multumesc!

Tag-uri: fibra de carbon audi q5 aripa, audi b8 bobina, audi b8 gadget-uri, sârmă audi a4 b8, audi rs carbon caz de telefon, ochii audi a4 b8, de carbon șa 3k fibra de carbon, audi covor b8, selectați audi b8, pantaloni audi a4 b8.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Autocolant De Plasament: Navigare, Suite Kit
  • Material: Fibra De Carbon

Adauga Comentariul Tau Acum