Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Personalizat Nobil Rochie De Bal Rusă Rochie De Mireasa Plus Dimensiune Simplă De Fildeș Șampanie De Mireasa Din Satin Rochii De Mireasă

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

881.25lei 713.84lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u89147

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU

1 Dimensiunea și culoarea sunt foarte importante pentru rochie.Deci, atunci când vă alegeți culoarea și dimensiunea, vă rog, în funcție de dimensiunea imaginii, deoarece dimensiunea poate să difere de la țară.

2. Dacă doriți să faceți o măsurare rochie, lăsați-ne un mesaj despre dimensiunea detaliate.Bust, talie, solduri, gol în podea cu pantofi (inch sau cm) și măsurați-vă conform măsurare instrucțiuni.

3. Dacă alegeți o rochie cu mâneci, vă rugăm să ne contactați, trebuie, de asemenea, o dimensiune diferită.Bust, Talie, Solduri, umăr la Umăr, ar Trebui să-etaj lungime, Umăr la pantofi, Înălțime. (inch sau cm).

4. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați-mă.Multumesc

Pentru Anulări

Am înțeles că a comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte.Cu toate acestea, este important să rețineți că rochiile noastre sunt făcute la comandă, și odată ce procesul de creare a început materialele nu pot fi reutilizate.Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a face până mintea ta.Vă rugăm să consultați politica de anulare de mai jos pentru detalii:

Nostru Anulări Politica

1. Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

2. Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

3. Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

4. Odata ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

E-mail: 24 de Ore de muncă

Ne puteti trimite e-mail dacă aveți orice întrebări, echipa noastră de servicii clienți sunt disponibile pentru a ajuta la toate întrebările dumneavoastră cât mai curând ajungem dvs. de e-mail.

Vă rugăm să păstrați compania noastră informații în fișier de contact, vizitați site-ul nostru atunci când aveți timp sau au nevoie de noi produse, veți găsi rochii frumoase care se potrivesc bine piata.De asemenea, trimite-ne e-mail dacă doriți pentru a face design-ul propriu, putem face rochii în funcție de cerințele clienților.

FeedBack-ul

Lăsând un feedback neutru sau negativ nu poate aprofundată a rezolva problemele tale.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Încă o dată, vă mulțumesc pentru a comanda rochii in magazinul nostru și sperăm că vă place dumneavoastră de cumpărare aici.Comentariile tale sunt de mare importanță în succesul afacerii noastre.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și de vânzări de servicii, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating.

Despre Noi

nostru rochie de mireasa fabrica este un profesionist si nume de brand cu o fabrică în China timp de 10 ani.Noi de aprovizionare rochii de mireasa, rochii de seara, rochii de bal, rochii de cocktail, rochii de domnisoare de onoare, Pentru că a noastră de control de înaltă calitate, cele mai bune servicii de vânzări, timp rapid de livrare și preț competitiv, rochiile noastre sunt vândute foarte bine într-o mulțime de țări (cum ar fi America, Canada, Mexic, Brazilia, Federația rusă, Anglia, Chile, Australia, etc.) Suntem flexibili și putem face rochii în funcție de cerințele dumneavoastră.

Tag-uri: rus rochie de mireasa, roce rochie de mireasa, plug dimensiunea rochie de mireasa, v-rochie de mireasa, moder rochie de mireasa, weddingdress sacou, rusă model de rochie, simplu dimensiunea rochie de mireasa, er dimensiunea rochie de mireasa, weddingdress fuste de culoare.

  • Element De Moda: print floral
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Nume De Brand: KapokBanyan
  • Locul de Origine: China
  • Numărul De Model: A03
  • Tren: Matura/ Tren Perie
  • Decolteu: Draga mea
  • Built-in Sutien: Da
  • Maneca Stil: De pe Umăr
  • Silueta: Rochie De Bal
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Imagini Reale: Da
  • Tip De Element: Rochii De Mireasa
  • Pentru Femeile Gravide: No
  • Talia: imperiul
  • Rochie De Mireasa Tesatura: Tul
  • Decor: Aplicatii, Broderie, Dantela, Model, Ruched
  • Design Spate: Dantelă-Up

Adauga Comentariul Tau Acum