Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Oamenii Progresivă ochelari de citit metal progresiv Ochelari lunetă progresivă femme mai bine decât bifocale ochelari de clar pe partea de sus

    (1) 3
(1 Recenzii)

97.06lei 78.61lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u89050

Oamenii Progresivă ochelari de citit metal progresiv Ochelari lunetă progresivă femme mai bine decât bifocale ochelari de clar pe partea de sus, acest lucru este cadru metalic subțire cu temple.foarte ușoare .și 6 de culoare pentru tine de a alege.

Notă: vă Rugăm să citiți cu atenție următoarele

Dacă ai purtat vreodată lentile progresive ochelari și cred că lentilele progresive ar putea aduce un efect vizual mai bine și confort; dacă sunteți încercați să utilizați lentile progresive pentru prima dată, vă rugăm să folosiți următoarele moduri, sper că va fi un bun ajutor pentru tine.

1 mai Întâi de toate, încercați să se uite la obiecte mai departe de partea de sus a lentilei.Ar trebui să te simți foarte clar.Este la fel ca și fără a purta ochelari pentru că nu există nici un grad de mai sus.

2 Păstrați-vă capul acum, mișcă-ți ochii în jos, și uită-te la apropierea de obiecte de sub lentile.Ai putea vedea în mod clar?

3 te Rog, întinde-ți brațele și să ia un ziar la cel mai îndepărtat loc.Citit prin mijlocul lentilei.Dacă nu poți să o vezi, să încerce să întorci capul în sus și în jos pentru a găsi o poziție pe care o puteți vedea în mod clar.

4 de Pe ambele maluri ale vizualizare obiecte, în cazul în care vederea nu vede obiectele din două lentile, s-ar putea găsi că o claritate am redus.E normal, nu vă faceți griji, trebuie doar să rotiți capul un pic și să încerce să se uite la centrul lentilei și te vei simți foarte clar.

5 ar trebui să fie remarcat faptul că utilizarea inițială de lentile progresive necesită mișcarea capului, dar în curând va fi capabil să se adapteze la ea.

6 Doar ca schimbarea de ochelari noi, pot exista câteva incomod la început.Dacă este așa, nu vă faceți griji, aceasta este o reacție normală.Lentilele progresive care necesita o foarte scurtă perioadă de adaptare.Timpul normal este de 3-10 zile, pentru că fiecare persoană are capacitatea de adaptare este diferită, ar putea avea nevoie de mai mult timp.Când ați terminat de ajustare, vă puteți simți beneficiile de lentile progresive.

7. Potrivit datelor acumulate de mai mulți ani, aproximativ 20% din oameni au astigmatism care are nevoie să fie corectate sau luminozitatea de stânga și ochiul drept este diferit.Deci, vă rog, să fie sigur de a da seama de prescripție, dacă parametrii sunt în această parte, vă veți simți distorsionat sau nu se simt confortabil purtand acest tip de universal ochelari.Deci, vă rog, clarifica baza de prescriptie medicala dumneavoastră înainte de a plasa un ordin de cumpărare, dacă aveți nevoie pentru a personaliza.Vă rugăm să ne contactați.

Dimensiune cadru informații

Dioptrie Gama: fara cilindru grad (astigmatism grad).gradul poate fi de până la ±3.00,se ADAUGĂ+1.00 la +3.00., nu numai + pentru a vedea de aproape. . - Miopia de departe, de asemenea, ok.dar trebuie să mai puțin ±3.00, trebuie să Adăugați mai mult de +1.0 și mai Puțin de +3.0. dacă ai nevoie de clare.contact cu noi.în fapt.dacă vedem în prezent au myopai dioptrie.și văd lângă mai puțin .am ADĂUGA.progresivă va aduce sentiment minunat.și asta chiar ajuta ochii 。 acest tip baza de prescriptie medicala nu multe vanzarea de on-line.și magazin local poate de 10 ori prețul ridicat.dacă ai cu cilindru de grade.vă rugăm să contactați cu noi pentru personalizat cilindru dioptrie.

Culoare cadru-C1

Culoare cadru-C2

Culoare cadru-C3

Culoare cadru-C4

Culoare cadru-C5

Culoare cadru-C6

Descriere: în Timpul procesului poartă procesul de ochelari baza de prescriptie medicala, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta.Unele dureri care încep să apară sunt normale, cum ar fi amețeli, umflarea ochilor, distorsiuni, etc. Aceste simptome dispar de obicei în termen de două zile.Pe cineva care poartă ochelari știe.Dacă încă nu se pot adapta într-o săptămână.Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.Dar trebuie să fie purtat astfel încât ochii să se adapteze la noul cadru.

SHINU ajuta să câștige 20.000 de dolari primei

SHINU recruți distribuitori în toate piețele, și sprijină distribuitorii pentru a câștiga 20.000 U. S. dolari în primul rând.Piețele țintă: Statele Unite ale americii, țările UE 27, Rusia, Brazilia, Indonezia, Thailanda, Marea Britanie și India.Dacă există oameni în jurul tău care are nevoie de produsele noastre sau dacă ați folosit și cu experiență produsele noastre și sunt interesați în a vinde produsele noastre,vă puteți alătura această activitate.Noi vă va oferi cu o serie de sprijin.Trebuie doar să investească aproximativ 2 ore pe zi pentru a începe acest program.Usite.ro, EBAY, shopify.

Facebook.Youtube.toate pot fi canal de vânzări.Show produsele noastre în fața oamenilor în nevoie, și să ofere un local de servicii pentru clienți.

Pentru produsele noastre, vă rugăm să consultați SHINU site-ul oficial: http://www.shinueyewear.com.You puteți copia orice link-ul, dar înainte de asta, este mai bine sa ne contactati pentru mai mult sprijin, inclusiv de produs, de preț și de logistică.Avem un plan bun pentru dvs. de referință în fiecare țară.De asemenea, puteți contacta direct echipa noastra prin e-mail oficial: [email protected].

SHINU se concentrează în principal pe baza de prescriptie medicala ochelari de personalizat și avem multe funcțional ochelari.Dacă vă sunt angajate în oftalmologie și au o anumită înțelegere de miopie sau miopie, atunci noi va vom ajuta cu servicii mai bune și de a oferi mai multe produse de cost-eficiente.

Tag-uri: poco x3 anti blue light, foldflat pliabil ochelari, progresive personalizate ochelari, tonuri de ochelari barbati, soarele pahare de păr, ochelari blu femei optice, ochelari raifan, sticlă de calculator metale, ochelari smart clasic, lexan ochelari.

  • Tip De Element: Ochelari
  • Gen: Bărbați
  • Nume De Brand: SHINU
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: 9045
  • Acoperire: HMC
  • Lens Înălțime: 3.8 cm
  • Ochelari De Tip: Ochelari De Citit
  • Lentile De Culoare: Clar
  • Material Cadru: Din oțel inoxidabil
  • Lentile Optice Atribut: Anti-reflexie
  • Lentile De Material: CR-39
  • Origine: NC(de Origine)
  • Obiectiv Lățime: 5.2 cm
image

Ninja Pota

3
2021-11-05

“Dioptrie nu se potriveste”

Adauga Comentariul Tau Acum