Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

FULL-360°Oglinda Retrovizoare cu Suport pentru Telefon Reglabil Suport Telefon Universal Stabil Clip Pentru Masina Multi-Funcție Leneș Suport

    (0) 0
(1 Recenzii)

50.16lei 39.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u89020

[Suport de 360 de grade de rotație de telefon scaun]: Sprijin pentru a schimba Unghiul la voi, convenabil pentru tine pentru a regla navigare necesare Unghi, o mai bună planificare traseu, de conducere ușor.Se poate roti 360 de grade și poate fi ajustat în mod liber la diverse perspective trebuie să se bucure de cea mai bună experiență de conducere.

[High Quality]:este confectionata din nou ABS + metal, durabil, nu este ușor să se scarpine, aspectul elegant, design, usor de instalat, simplu și practic.

[Cu o singură mână,Invizibil Storage]:nu Veți fi distras în timp ce conduceți.Puteți ajusta ruta de navigație cu o singură mână pentru a asigura siguranța de conducere și familia voastră să fiți siguri.Și acesta poate fi utilizat după împingând și trăgând-o afară, și pot fi stocate în spatele oglinzii retrovizoare.Acesta poate fi atunci când nu este în uz, astfel încât acesta nu va interfera cu vederea și afecta siguranța de conducere.

[Deschidere reglabila] : deschiderea suportul este reglabil.Dimensiunea și de etanșeitate de deschidere poate fi ajustată în funcție de propriile nevoi prin rotirea rotirea butonul de sub deschidere.

[Două Metode de Instalare și Aplicarea pe scară Largă]:În plus față de oglinda retrovizoare, acesta poate fi, de asemenea, instalat pe scaun, care este convenabil pentru pasageri plictisitor să-și petreacă timpul de călătorie.Este potrivit pentru cele mai multe modele de telefoane mobile și poate fi utilizat cu toate lățimi de 50 mm-100 mm, Compatibil cu telefoane mobile și dispozitive.

Culoare: negru + verde/gri

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 * Telefon Mobil Stand

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: grvity suport de telefon, suport de telefon carhandle km 9, suport de telefon 110cm, yamaha yzf125 suport de telefon, suport auto cu silicon rotunde lipici, malloom suport de telefon, masina suport de telefon galaxy fuld, mic telefon mobil cartela sim, sony z3 suport auto mini, suport auto ipnoe 7.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Incarcator: No
  • Caracteristici: Magnetic
  • Nume De Brand: SODIAL

Adauga Comentariul Tau Acum