Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Portabil de biciclete Biciclete Pompa Mici Super-Lumina Ciclism, Călărie Pneumatic Instrument de Reparații de Accesorii Sprijinul SUA, Franța Standard

    (3) 3.33
(3 Recenzii)

124.15lei 86.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u8678

Tag-uri: model de biciclete lumina, kirin bicicleta, cutie de biciclete instrumente, fumpa pompa electrica, hopar pompa de aer, nedefinit pantaloni, accesorii pentru biciclete hito, supapa karcher, accesorii pentru biciclete copii, allen cupa.

  • Certificare: CE, FCC, ROHS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Aliaj
image

Soomichoe

5
2021-12-30

“A sosit foarte repede. Funcționează foarte bine folosit și enchei bine repede anvelope. Vânzătorul a trimis produsul cumpărat imediat. Excelent produs și serviciu.”

image

Arsnouedt

2
2022-01-14

“Pompa nu-i place. Furtunul scurt este foarte inconfortabil, manometrul este mic și slab lizibil, fără intermediar divizii, forța de pompare este suficient de mare. Înlocuirea tipului de supapă shredder-Presta nu este gândit și nu este convenabil. Prețul este foarte mare 2000r. E berebor pentru el. Maxim 500R. Eu nu recomanda cumpararea.”

image

Adrianashby

3
2022-01-11

“Eu sincer asteptam la mai mult. Umple foarte încet o anvelopa MTB, cald, ușor și durează mai mult de 5 minute pentru a pune 40 psi într-o anvelopă 29x2.10, eu cu siguranță nu indică această pompă pentru utilizare la MTB. Are una care costa mai putin de 20% și se umple bine mai repede și este greu. Pentru viteză și subțire anvelope este satisfăcătoare. Calitatea știu că are, pentru că știu deja brand, au o Beto pompa de suspendare, care este excelent. Indicatorul nu este atât de precisă, nu se recomanda calibrarea suspensiei cu ea. Punct pozitiv a lovit mâna.”

Adauga Comentariul Tau Acum