Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4.5 m Sport Colorate autoadezive Bandaj Elastic Banda Folie Elastoplast Pentru Suport Genunchi Tampoane Degetul Glezna Palma Umărul

    (0) 0
(1 Recenzii)

0.87lei 0.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u85830

Caracteristici:

1. Material: confectionat din material respirabil, non-țesute material, bun pentru piele și confortabil de purtat.Ușor și moale, ușor de rupt cu mâna la orice lungime ai nevoie.

2. Auto Bandaj Adeziv: Se poate lipi de sine foarte bine, stai în loc cu sprijinul excelent, nici un clip sau pin necesar.Auto capacitatea de adeziv, de asemenea, îl face ușor pentru a elimina fără a răni pielea sau părul.

3. Aplicarea pe scară largă: coeziune folie bandaj poate fi folosit veterinar banda pentru animale de companie rana ambalaj, ideal pentru caini, pisici, cai etc.Ele sunt de asemenea potrivite pentru ambalaj degete, încheieturi, coate, glezne, genunchi și să ofere suport ideal și de protecție.

4. Material elastic: Foarte moale, ușor să-și încheie, poate fi rupt cu mana, nu trebuie să utilizați foarfece, care este respirabil și în condiții de siguranță pentru pielea ta.

5. Convenabil și practic: bandaj adeziv este convenabil pentru ambalaj, acesta poate fi rupt fara foarfeca, și este, de asemenea, practic și convenabil pentru a transporta în jurul valorii de.

Descriere:

Aceste bandaje elastice sunt mai bune decât non-bandaje adezive pentru că ei sunt auto-adeziv, astfel încât banda nu este ușor de a slăbi și de a cădea.Nu vă faceți griji despre ace mai!Acest lucru este perfect pentru copii obraznici!Bandajul nu are nevoie de iritant adezivi sau ochiuri, nici nu trebuie să adere la alte suprafețe, cum ar fi părul sau pielea.

Caietul de sarcini:

Corpul principal material: non-țesute tesatura

Aplicabile oameni: general

Aplicabile sport: alergare, baschet, fotbal, ciclism, sală de fitness

Dimensiune: 2.5 cm*4,5 m, 5.0 cm*4,5 m, 7,5 cm*4,5 m, 10 cm*4,5 m (optional)

Pachetul Inclus:

1 buc* Bandaj

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: inel sor pus degetul, tencuieli drăguț bantan, kawaii tencuieli, tencuieli medicale picior, drăguț tencuieli diy, anime drăguț tencuieli, tencuieli drăguț rana.

  • Nume De Brand: MISS ROSE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sursa De Alimentare: Nici Unul Electric
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip De Element: Picior De Îngrijire Instrument
  • Tip: Foot Patch

Adauga Comentariul Tau Acum