Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Naturale De Vindecare De Cristal De Cuarț Piatră Colier Din Ametist, Lapis Lazuli Agate Lacrimă Tigru De Piatră Pandantiv Colier Bijuterii

    (1) 5
(1 Recenzii)

13.69lei 10.97lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u85539

Naturale De Vindecare De Cristal De Cuarț Piatră Colier Din Ametist, Lapis Lazuli Agate Lacrimă Tigru De Piatră Pandantiv Colier Bijuterii

Cantitate:1buc

Dimensiune:(aprox)30x20mm

Greutate:(aprox)15g

Lungime lant:(aprox)24inch/60cm

Pietrele sunt naturale 100%, astfel încât fiecare dintre ei poate varia de la culori.

Piatra naturala:toate sunt din Piatră Naturală, cu Excepția Smokey Sticlă Alb Turcoaz Opalite Opal

Stare: Brand New

Conversie:25,4 mm=1 inch, 5carats=1 gram

Vă rugăm să atenție: Veți primi piese similare ca imagine.

Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați Descrierea pentru dimensiunea detalii.

Culoarea poate foarte ușor datorită culorii de calibrare pentru fiecare monitor individual.

Vești bune

Dacă adresa dumneavoastră în Statele Unite ale americii, I se va trimite acest pachet de ePacket livrare (EUB), cu un număr de urmărire, timpul de livrare este, în mod normal, 7-15 zile!!!

Dacă adresa afara Unite a Declarat, și veți plăti pentru toate elementele de mai mult de 35 de dolari, la o dată, pachetul va fi actualizat la poșta aeriană înregistrată cu un număr de urmărire.

Dacă ai plăti pentru toate elementele de mai mult de 120 de dolari, la o dată, pachetul va fi actualizat pentru a exprima de transport maritim.

În cele din urmă, dacă achiziționați două sau mai multe elemente, vă rugăm să plătească pentru toate elementele împreună la o dată (combina factura), nu plătesc pentru ele separat.Vă mulțumesc foarte mult!!!!

Plata&Livrare Politica

Vom accepta numai PAYPAL.Noi oferim Lumii Transport GRATUIT.

Elementele sunt bine ambalate cu pachete cu bule de aer și gata de a fi expediate la Ebay adresă înregistrată în termen de 2 zile după ce a finalizat și plata compensate.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa din Ebay se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Dacă achiziționați mai mult de un articol, vă rugăm să plătească pentru toate elementele împreună la o dată (combina factura).Nu plăti pentru ele separat.Pentru că dacă ai plăti pentru toate element mai mult de 50 la o dată, pachetul va fi actualizat la poșta aeriană înregistrată cu un număr de urmărire.Dacă ai plăti pentru toate elementele de mai mult de 200 de dolari, la o dată, pachetul va fi actualizat pentru a exprima de transport maritim.

Note

Timpul nostru de livrare este în mod normal de la 15 la 25 de zile.Pentru că e plat international airmail, uneori poate fi amânată un pic sau lipsește.Dacă nu primi produsul in termen de 25 de zile, te rog nu-mi da feedback-ul negativ și nu deschide caz prin intermediul Ebay sau Paypal.După 25 de zile, dacă încă nu ați primi articole vă rugăm să mi e-mail, așa că am putea rezolva situația cât mai repede.Am obiectiv pentru o bună comunicare, precum și o excelentă reputație de afaceri și nu de feedback negativ sau dispute.Vă mulțumesc pentru fiecare client.Satisfactia dumneavoastra este meu #1 gol.Dacă într-adevăr nu poate accepta politica de expediere,vă rugăm să faceți dublu cred că înainte de a licita.Orice întrebări, nu ezitați să ne întrebați înainte de a licita.

Despre Feedback-Ul

Dacă nu sunteți mulțumit cu această tranzacție pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Voi face meu cel mai bun pentru a rezolva problema.

Mulțumesc și spor la cumpărături!

Tag-uri: femei bijuterii ametist, cuarț colier negru, lapizlasuli piatră de bijuterii, de sex feminin pandantiv de piatra naturala, tear drop pietre bijuterii, capac ametist, vrac bijuterii ametist, coada de cal ametist, mare caracter pandantiv piatra, sac de ametist.

  • Material: CRISTAL
  • Gen: iubitorii de
  • Metale De Tip: Nici unul
  • Pandantive De Tip: slide
  • Numărul De Model: fără marcă
  • Stil: Clasic
  • Fine sau de Moda: Moda
  • Tip De Element: Pandantive
  • Forma\model: Picătură de apă
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: NC(de Origine)
image

Milabaracho

5
2021-11-24

“。 Poate fi lucrat pe.”

Adauga Comentariul Tau Acum