Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Gol cu Dungi pentru Femei Chilotei de Bumbac Boxeri Pentru Femei, Talie Joasa Moale Femeie Lenjerie de corp Piele-friendly Chiloți Doamna Intimii

    (2) 5
(2 Recenzii)

15.93lei 5.10lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u8507

Material: Bumbac

Tip model: solid de culoare

Decoratiuni: Dantela

Doamnelor chilotei tip: boxeri

Model: None

Material compozitie: bumbac 100%

Tipul de talie: Mijlocul talie

Dacă pentru a expune imagine: Nu

Dacă este sugestiv sexual: Nu

Gen: feminin

Tip Produs: Chiloți

Marimea M L XL

Talie 28cm(11.02 inch) 30cm(11.81 inch) 32cm(12.6 inch)

Solduri 29cm(11.42 inch) 31cm(12.2 inch) 33cm(13.0 inch)

Picioare adâncime 21cm(8.27 inch) 22cm(8.66 inch) 23cm(9.06 inch)

Oferim picătură de transport maritim de servicii.Puteți să ne lăsați numele destinatarului, adresa și numărul de telefon de pe Usite.ro, atunci când plasarea comenzii.Atunci comanda va fi trimis.

Putem oferi prețul cu ridicata pentru cea mai mare parte.

Putem oferi servicii mai bune pentru picătură de transport maritim client, inclusiv mai scurt timp de manipulare și pe timp de urmărire a pachetului.

Despre Customer Service

Promitem că vă puteți întoarce acest produs pentru orice motive, după ce-l cumpere, chiar nu-ți place de ea.Atunci puteți obține o rambursare completă sau înlocuire.Dar vă reamintim, că ar trebui să plătească pentru taxa de returnare.

Despre Feedback-Ul

Important!!!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ, vom rezolva problema imediat.

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv, iar toate cele 5 stele.Vom aprecia foarte mult.

Tag-uri: omn chilotei, intimă accesorii w, latină dantelă chilotei, femei curele de desene animate, nedefinit pantaloni, incilli femei chilotei, lenjerie de corp femei tărâțe, organizat de lenjerie, eroii femei lenjerie de corp, femeile familie chilotei.

  • Compoziția Materialului: Bumbac 100%
  • Numărul De Model: N009
  • Obscene Imagine: No
  • Sugestiv Sexual: No
  • Model Tip: Solid
  • Material: Bumbac
  • Origine: NC(de Origine)
  • Creșterea Tip: La Mijlocul Naștere
  • Decor: Dantela
  • Chiloții Tip: boxeri
  • Gen: Femei
  • Tip De Element: Chilotei
image

Andreil83

5
2021-11-22

“Frumos chilotei. Calitatea este buna, cusăturile sunt îngrijite, culoarea este rece. La fel de tesatura de sine implică faptul că există o anumită cantitate de spandex. Foarte interesant, uita-te la cheltuieli de taieturi pe o parte. M-am gândit că ar fi prea închisă, cum ar fi pantaloni scurți, dar arata bine. Tristete a scris la vânzător, a cerut pentru a schimba dimensiunea de L, vanzatorul a promis, și-a trimis toți același M. Cum era de așteptat-a tras, dar s-au așezat înapoi și înapoi, și nu a fost nicăieri pentru a pierde in greutate la 86 cm in solduri. Se pare, m merge la XXS. Nu chiar de 34 de ani, dar 32. Atât de cinci stele-vânzător avans pentru creșterea în continuare și chiloții vor merge întinde umed pe scaun. Nu-i frumos, dar Dumnezeu este cu el :)”

image

Saltanat Musaeva

5
2021-11-29

“Totul este super, calitatea este excelenta! Cumparat pentru un cuplu de cenți la un discount de la telegramă skidkovoz”

Adauga Comentariul Tau Acum