Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

10buc Mobilier Clar Cuier Plăcuțe Cu Șuruburi Non-Trace Cârlig de Bucătărie Autocolant fără Sudură de Unghii Rama Foto Bucătărie Tijă Șurub Patch

    (0) 0
(1 Recenzii)

31.56lei 18.01lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u85006

Descriere Acesta este un set de 10buc fără sudură carlig fabricat din materiale de calitate, care sunt capabile să reziste la îngălbenirea și îmbătrânire.Ei sunt capabili să rămânem ferm pe o suprafață netedă, cum ar fi wall, windows, și sticlă, etc. Bun pentru agățat coroane de flori și mai mari decoratiuni din windows, de pe oglinzi, potrivit pentru bucatarie, birou, baie și în alte locuri.

Caracteristici

- Culoare: Argintiu.

- Material: Acrilic.

- Ușor de folosit, potrivit pentru toate tipurile de suprafete: numai tu trebuie să ușor lipici unghii acrilice la poziția selectată pe perete.

- Confectionata din material rezistent, durabil materiale, cel mai puternic cârlige pot rezista 5+kg de greutate.

- 10 bucăți, în total, multi-funcțional, o necesitate pentru fiecare familie.

- Foarte potrivit pentru cheia de gât, umbrela, haine, cadru de imagine, decor de perete, etc.

- Aplicabile la toate tipurile de perete alb, perete alb, alb autocolante de perete.Adecvate pentru lemn de esență tare și pereți solizi.

Lista de ambalare

10 x fără sudură cârlig cu șuruburi

Tag-uri: mobilier de silicon autocolante, visual mobilier autocolante, coral mobilier autocolante, runda mobilier autocolante, kithen mobilier autocolante, suprapunere de mobilier autocolante, furnir mobilier autocolante, bufnita mobilier autocolante, smarald mobilier autocolante, mobilier autocolante originale.

  • Nr. de Cârlige: 10
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum