Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vintage Instrumente De Frizerie Tablă De Metal Semn Europene Retro Frizerie Perete Autocolant Placă De Metal Frizer Tatuaj Decor Magazin De Artă Tin Poster

    (0) 0
(1 Recenzii)

47.24lei 19.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u84812

Bine ati venit la Metal Semn Magazin Ne-am specializat în producția de semne metalice.Aceste semne de epocă sunt perfecte pentru om peșteri, garaje, gradini, bucatarii, bai, usi ... oriunde doriți să-și condimenteze un perete sau usa!Avem mii de clienti multumiti si ne-ar place să fii unul dintre ei!Picătură de transport maritim este binevenit!

Nostru individual de mana semne sunt perfecte pentru bucatarii, bai, usi, garaje, omul peșterilor, cabină de pereți, curti, zone de piscină, în interior sau în aer liber.Avem de epocă anunțuri, Nici un semn de Parcare pentru doar despre fiecare tip de vehicul, politice, în vârstă de postere, proverbe amuzante -- suntem siguri că veți găsi ceva pentru toată lumea!Avem mai mult de 10.000 de semne diferite disponibile, astfel încât cea mai bună strategie de a găsi unul care vă place este de a căuta magazinul nostru pentru un cuvânt cheie.

NOTĂ: în Timp ce aceste semne pot par să se fi ridicat litere, texturate rugina sau în relief, acestea sunt perfect plate.Acestea sunt imagini pe care sunt imprimate pe un semn metalic.La texturare sau ștanțare poate arata real, dar aceste semne sunt complet plat și nu texturate.

Nostru individual de mana vintage căutarea semne sunt perfecte pentru bucatarii, bai, usi, garaje, omul peșterilor, cabină de pereți ... orice loc pe care doriți să-și condimenteze un perete sau ușă!

Fabricat din aluminiu robust, aceste nostalgic metal semne da efectul de imbatranire simulate cu marginile ruginite și zgâriat și decolorat vopseaua.Au un frumos finisaj satinat, colțuri rotunjite netede și colț de patru găuri de fixare.Ei vin în trei dimensiuni -- 15x20cm, 20x30cm și 30x40cm.

Toate produsele din magazin sunt pe stoc si sunt livrate în general în termen de 24 de ore.Vom livra produse personalizate în timp dupa ce confirmarea clientului.Există mai multe opțiuni pentru livrare expres, și puteți alege rapid de livrare în funcție de nevoile dumneavoastră.

Minim este de 20 de semne metalice se pot bucura de reduceri suplimentare.

Putem, de asemenea, asigurați-vă propriul personalizat semn pentru tine - la nici un cost suplimentar.

Dacă nu vedeți ceea ce vrei, doar întreb.Am fabricarea, de asemenea, semne personalizate.Ne puteți trimite imagini sau text, sau de a solicita ceva.Tot ce vrei sa vinzi, o putem face.

Tag-uri: folie pol de pescuit, instrumente de metal texturare, autocolante de perete elfi, littlest pet shop blythe păpuși, brasao frizer, manusa tatoo, frizerie fata poster, anime poster genos, nedefinit pantaloni, de metal de aur semne.

  • Utilizarea: Peștera/club decor
  • Forma: dreptunghi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Limpeier
  • avantaj: durabil
  • Stil: Stil American
  • greutate: 0.16kg one piece
  • agățat: Pre-forate gauri
  • Material: Metal, De mediu-prietenos metal
  • Dimensiune: 20x30cm (7.8inchx11.8inch)
  • Numărul De Model: 21914XTP4

Adauga Comentariul Tau Acum