Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

7 Dimensiuni Profesional Nail Art Pensula Pentru Manichiura Stras Vopsea Pe Bază De Acril Perii Rotunde Unghii Arta Perie Cu Sclipici Lichid Handl

    (2) 4
(2 Recenzii)

15.20lei 11.41lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u82847

Meterial: Cristal Acrilic&Nailon păr

Cantitate: 1 BUC

Mâner: Plastic cu sclipici lichid

Lungime perie:Ca spectacol cinematografic

Dimensiune: 2/ 4 /6/ 8/ 10/ 12/ 14(pentru optic)

Caracteristică:

Perii sunt din nylon.

Buna mânere sunt pline de lichid și strălucitor luminițe colorate care va curge atunci când este utilizat.

Pensulele sunt realizate din cele mai fine din Nylon.Perie firele de păr sunt suficient de puternice pentru a împinge și forma acrilic, dar flexibil și moale pentru a oferi soft touch

Perii caracteristică puncte de amendă sau cu muchie ascuțită pentru a preveni despicarea.Perie de ingrijire si sfaturi corecte de îngrijire și curățare, vă puteți asigura perii au o viață mai lungă.

1-buna mânere sunt pline de lichid și strălucitor luminițe colorate în.Acesta va fi fluxul atunci când este utilizat.Culoarea principală a gliltter este de aur și decor cu argintiu,roz,alb culori.

2-Aceasta perie este o dimensiune de 8 rotund, O soluție Specială a fost aplicat pe pensula.Vă rugăm să Curățați perie cu o Perie Curat înainte de utilizare. .Perie De Ingrijire Si Sfaturi.Utilizarea corectă, împreună cu îngrijire corectă și curățare va asigura perii au o viață mai lungă.

3-Depozit este important - păstrați-vă întotdeauna difuzat și ori de câte ori este posibil, în poziție verticală.Parul Natural are nevoie pentru a respira, în scopul de a preveni dezvoltarea mucegaiului.Ține-ți perii din lumina directă a soarelui.

4-perioada de Naparlire sau vărsare de fire dintr-o perie nouă este un proces normal.Odată ce peria este rupt în și după o cerere de câteva sesiuni de imperechere se va opri.Întotdeauna clătiți bine un nou perie cu peria de curățare sau monomer lichid înainte de prima utilizare.

5-Întotdeauna curat-o de bună calitate perie bine după fiecare sesiune de prelucrare cu perie de curățare sau lichid monomer NU FOLOSIȚI ACETONĂ, deoarece Acetona va elimina stralucirea de la peri face acrilic de prost gust și acumularea de reziduuri.Eliminați cât mai mult de umiditate posibil cu un prosop de hârtie și remodela înainte de depozitare.

Pachetul Inclus:

1 Buc Nylon Perie De Unghii

Tag-uri: avs perii, perie de unghii xs, țesături profesioniști, trico perie, 80 grit pila de unghii acrilice, gz cuie, silicon acrilic perie, ate set de perii machiaj, kzo perii de unghii, unghii depus.

  • caracteristică 2: 100% Nailon
  • caracteristică 1: acril perie de unghii
  • Material: Acril
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Perie De Unghii
  • caracteristică 3: Pentru Praf Acrilic
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Numărul De Model: Perie De Unghii
  • Caracteristică 4: Unghii Arta Perie
  • Caracteristica 5: Pictura Pe Unghii Stilou
  • Dimensiune: 2/ 4 /6/ 8/ 10/ 12/ 14
image

Gamalelnesser1

5
2022-01-25

“Még Nem próbáltam Ki, De jónak tűnik”

image

Garfield2748

3
2022-01-26

“Nu va dura mai mult.”

Adauga Comentariul Tau Acum