Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

8/12pcs Spațiu de Aluminiu S în Formă de Cârlige pentru Agățat Vase de Bucătărie Plante Cupe Haine Prosoapele din Bucatarie Dormitor Baie Birou Grădină

    (2) 5
(2 Recenzii)

38.36lei 19.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u8233

8/12pcs Spațiu de Aluminiu S în Formă de Cârlige pentru Agățat Vase de Bucătărie Plante Cești de Cafea Haine Prosoapele din Bucatarie Dormitor Baie Birou Grădină

Caracteristică:

【PRACTIC ȘI EFICIENT ORGANIZATOR】 Aceste cârlige oferi o practică organizațională soluție pentru bucatarie doar prin spânzurare oale, tigăi, spatule, cani si alte ustensile de bucătărie de pe raft, șinele de perete sau rafturi, face dumneavoastră de gătit mai eficient și mai ușor.Și-ți faci curat în dulap de agățat haine, blugi, eșarfe, pălării, curele, bijuterii și mai mult.Organiza, de asemenea, instrumente în garaj, atârnă de toaletă gratuite, prosoape și haine în baie și închide plante in gradina ta.

【De ÎNALTĂ CALITATE, S CÂRLIGE】 Făcut de SPAȚIU de ALUMINIU , face mai robust și lumină greutate.Și este anodizat asigură s cârlig nu rugineste si este durabil.Agățat în greutate de până la 55 kg, puteți utiliza confortabil s cârlige pentru agățat grele oale și tigăi.Cârlig dimensiune adecvată pentru majoritatea polonezi, rafturi și rafturi.

【ELEGANT si MODERN, STIL】 Clasic NEGRU MAT acoperire, poate trece de 48 de ore de salt spray test.Nu ruginesc, nu se decoloreaza, pata dovada, rezolvă în mod eficient amprentele și acumularea de praf și ulei.Elegant, stil modern adaugă o mare frumusețe și reduce dezordine enervant.

【SIGUR si STABIL AGĂȚAT】 Elegant margine cu curbe netede fără griji cu privire la zgarieturi mâinile sau obiecte.Design rotund la fiecare capăt asigură agățat elementele de siguranță, fără a cădea. 5mm grosime cârlige de agățat.

【UȘOR DE instalat】 Aceste S în formă de cârlige sunt simple și ușor de utilizat de design, nu are nevoie pentru a detalia în casa ta frumoasa si de perete, le puteți atârna pe rafturi, baruri, rafturi și așa mai departe, fără a avea nevoie de cuie, suruburi sau adezivi.

Caietul de sarcini:

Tip: Cârlige

Materiale: Spațiu de aluminiu

Cantitate: 4/8/12 buc

Culoare: Negru/ Argintiu

Pachetul Inclus:

1pack × Spațiu de aluminiu Cârlige(Cantitatea opțional)

Tag-uri: croșetat fusta leef, vant baie cârlige, 2 cârlige, de uz casnic magnetic cârlige, gay cârlig, fiesta cârlig, cârlig anti agățat, nedefinit pantaloni, cărucior cârlige de agățat, carne cârlige de oțel.

  • caracteristică 3: Multi-Scop Cârlige
  • Origine: NC(de Origine)
  • cantitatea: 4/8/12buc
  • Material: Spațiu Aluminuml
  • caracteristică 1: Spațiu Aluminuml Cârlige
  • caracteristică 2: Cârlig Umeraș
image

Mafrapatrick

5
2021-12-08

“Cârlige bune, puternic, gros, nici subțire”

image

Leo Taurino

5
2021-12-15

“Manual de bine și durabil”

Adauga Comentariul Tau Acum