Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Personalizate Moale De Pluș Ochi Măști De Mătase Umbrire Ochi Acoperi Iepure De Pluș Masca De Dormit Reglabil Acoperitoare Pentru Ochi Umbra Ochi La Ochi

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

30.05lei 27.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u82141

Acest pluș masca de ochi are blana de iepure pe față și Imitație de mătase pe spate.Cu caldura funcție, este o alegere ideala pentru uzura de iarnă.

CUM PENTRU A PERSONALIZA

Scrie un text personalizat și stil de font pe care doriți în vânzător remarcile lui cutie.(Sau trimite-ne un text personalizat și stil de font pe care doriți prin intermediul Usite.ro chat box după cumpărare.

DETALII PRODUS

• Acesta este conceput cu un bandaj elastic, care este mai ușor de a purta.

• Bloca complet toate interferența lumină pentru a vă ajuta să adormi mai ușor.

• Potrivit pentru somn, relaxare și excursii cu barca, trenuri și planificare

• Este potrivit pentru cele mai multe femei, bărbați și copii.

Masca de ochi dimensiune: 19 x 10 cm / 7,5 x 3.9 inch (aproximativ)

Notă: în mod implicit, culoarea sac este arbitrară.Dacă aveți nevoie pentru a specifica culoarea de pânză de sac, sau aveți nevoie de alte culori de font, vă rugăm să contactați serviciul clienți on-line direct.

CURĂȚAREA ATENȚIE

1. Clătiți cu apă curată după folosirea detergent ușor pentru a evita macerare prelungită.

2. Se agită ușor după spălare, atârnă într-un loc ventilat să se usuce natural, nu se usuce la soare.

3. Lăsați să se usuce până la 70% substanță uscată, apoi spray de apă în mod egal.Temperatura de fier este controlată la aproximativ 80 de grade.Nu de fier la temperaturi ridicate.

NOTĂ

1. Manual de măsurare, metode de măsurare diferite instrumente și poate avea mici dimensiuni abatere, vă rugăm să permiteți-1-2cm abatere.

2.Din cauza la lumina, unghiul și afișare motive, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

3.Pentru a se asigura că comanda dvs. este procesată în timp, dacă ați comandat produse personalizate, vă rugăm să verificați dacă "text personalizat" a fost trimis. 4. Dacă ați uitat text personalizat, va asteptam 2 zile pentru a răspunde.După aceea, vom folosi stilul implicit.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Tag-uri: de dormit masca de ochi caracter, iepure de casa papuci de femeie, absolvire cadouri personalizate, coreea de îngrijire a buzelor masca de somn, iepure copil de casa, moș crăciun masca, sac de dormit caractere personalizate, mască de unică folosință, personalizate, absolvire pikachu de pluș, masca de ochi de somn roz de pluș.

  • Dimensiune: 19 x 10cm / 7.5 x 3.9inch(Approx.)
  • Material: De pluș, Faux Blana (De Pluș + Tesatura Moale)
  • Articol: De Dormit Masca Pentru Ochi
  • Stil: drăguț
  • Origine: NC(de Origine)
  • Culoare: 8 culori
  • Numărul De Model: EYE02
  • Ocazie: Nunta Si Logodna, Petrecere De Ziua, Casa În Mișcare, Ziua copilului, Ziua RECUNOSTINTEI, De crăciun, Ziua îndrăgostiților, De Anul Nou, Absolvire, Aniversare, De Ziua mamei

Adauga Comentariul Tau Acum