Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Leagăn De Rață Pandantiv Universal Auto Interior Pandantiv Decor Masina Aromoterapie Oglinda Retrovizoare Pandantiv Decorare Auto Consumabile

    (6) 5.00
(1 Recenzii)

22.43lei 17.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u81875

Puncte:

1、Materiale de Inalta calitate: masina oglindă decor este hand-made de înaltă densitate material tencuiala, care este în condiții de siguranță și inodor, plin de culori și delicate la atingere.

2、Mașină de rață ornamente: Foarte drăguț rață formă, se adaugă o mulțime de distracție pentru masina ta.Atunci când mașina este de conducere sau de vant, rață nostru trailer leagăne fericit, foarte plin de viață și interesant

3、Parfum și Răcoritoare: Nu numai ca poate fi folosit ca un retro oglindă decor pentru masina, dar puteți pune, de asemenea, parfumul tău preferat de pe duck pentru a face masina plina de parfum, răcoritoare și oboseala de protecție.

4、gamă Largă de utilizări: Acest lucru montate pe vehicule de rață pot fi folosite ca decoratiuni pentru masini, case si birouri.Ca un ornament, se poate adăuga vitalitate și temperament la dealerii auto și birouri

5、Cadoul Perfect: perfect cadou de ziua de naștere, Crăciun, ziua Recunostintei si de alte cadouri.Dacă aveți orice întrebări sau întâmpinați probleme în utilizarea, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți.

Caracteristici:

1. 100% de brand nou și de înaltă calitate, de mână-a făcut cu mare densitate material gips, plin de culoare si atingere delicata.

2. Pandantiv este un fel de cultură, cu binecuvântări și așteptări, care reflectă personalitatea și estetica de proprietarul mașinii, și este în armonie cu decorul interior.

3. Mici și rafinat, nu va afecta conducere imagine.Principala parte a corpului nu trebuie să fie prea lung, pentru a evita lovirea de disc atunci când sistemul de frânare și tremura ușor atunci când de conducere, care poate elimina oboseala vizuală a conducătorului auto și de a îmbunătăți siguranța.

Descriere:

Leagăn de Rață Interior Masina Pandantiv este hand-made de înaltă densitate material tencuiala, care este în condiții de siguranță și inodor, plin de culori și delicate la atingere.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina pandantiv

Material: Ipsos

Categorie: Pandantiv

Stil: desene animate

Greutate: 70 grame

Dimensiune: vezi poza

Caracteristici: detașabil ochelari și pălărie de paie

Metoda de fixare: a lega sfoară și se atârnă pe partea inferioara a oglinzii

Atribut detalii: O: rosu salopete și obraz rață B: salopete albastre și fard de obraz rață C: roșu salopete și fard de obraz pălărie de paie rață D: salopete albastre și fard de obraz pălărie de paie rață E: roșu salopete și obrazul roșu ochelari de rață F: salopete albastre și obrazul roșu ochelari de rață

Lista De Ambalare:

Leagăn De Rață Pandantiv*1

Notă:

Din cauza diferențelor de iluminat și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

Tag-uri: caso iphone oglindă, pandantiv minimous masina, argint pandantiv marțian, teiera pandantiv de aur, interior citroen oglindă, interior bmw foaie, crucificio pandantiv de aur, sinnerlig pandantiv lumina, oglinda capacul interior de patrulare, mem pandantiv de aur.

  • Caracteristica 5: Masina De Aromoterapie Oglinda Retrovizoare Pandantiv
  • Material Principal: Rășină
  • Caracteristică 6: Decor Masina Consumabile
  • caracteristică 2: Picătură de transport maritim
  • Nume De Brand: vvcesidot
  • caracteristică 1: Interior masina Pandantiv
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică 4: Universal Auto Interior Pandantiv
  • caracteristică 3: Leagăn De Rață Pandantiv

Adauga Comentariul Tau Acum