Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Telefon Universal Sac de Caz pentru Huawei Honor 10i / 20i Talie sac cu Card de Pachete de Centura Clip Husă de Telefon geanta pentru Huawei Honor 8A pro

    (0) 0
(1 Recenzii)

58.22lei 46.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u8186

Centura Clip Cazul Toc din Piele Premium Pouch Magnetic Vertical Talie Telefon Sac cu Rotirea Centura Clip & Cartelei

【Interne Dimensiune De Referință】

Marimea M de: 150 x 75 x 12 mm

Dimensiune L de: 160 x 80 x 15 mm

Marimea XL de: 175 x 88 x 18 mm

Notă: Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune vrei pentru telefonul dvs., vă rugăm să contactați-ne pentru a obține ajutor pentru a alege marimea potrivita pentru telefon.

【Telefon verticală Caz】 în aer liber, clip curea toc, ușor de a transporta telefonul la talie.Stabil și rezistent la praf, oferă o bună protecție pentru telefonul tău.

【Magnetic】 Premium din piele de calitate, elegant și durabil, flip inchidere magnetica design, ușor de a lua pe sau de pe telefonul tău.

【Confort】 Caz cu 360 ° rotativ clemă de curea și sloturi pentru carduri, îl puteți atașa la centura sau doar o clip, pe pantaloni direcrtly.

【OCAZII】Perfect pentru Mersul pe jos, Antrenamente, Alpinism, Drumetii, Camping.Puteți să-l prezinte la soțul, tatăl, bunicul, prieteni, colegi.

Tag-uri: iphone xsmax pungi, oem iphone pungi, samsung a6 pungi, samsung s6 pungi, strălucitoare iphone x pungi, iphone 4s pungi, transparent iphone pungi, simplu iphone pungi de plastic, huse iphone, transparent samsung pungi.

  • Caracteristici: Telefonul Geanta cu Roti de Curea Clip
  • Funcția: Murdăria rezistentă la, Anti-knock, Cu Carte De Buzunar
  • Design: Simplu
  • Tip: Husă
  • Compatibil Marca: Huawei
  • Nume De Brand: lingwuzhe

Adauga Comentariul Tau Acum