Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pliabil Grabber Extender Ridica Grabber Gunoi Clip Salubritate Instrument De Gunoi De Preluare Pliabil Prindere Ventuza Claw Clește De Mână

    (3) 4.67
(3 Recenzii)

97.11lei 58.26lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u8171

Punct de vânzare:

1 acesta poate fi pliat cu ușurință și convenabil

Ușor pentru a stoca și transporta pliere dimensiune 44*13cm ,extinderea dimensiunea este de 80*11.5 cm

3. Anti-derapare gunoi de preluare a anti-derapare maxilare, care pot apuca de 5kg elemente cu gel de siliciu captuseala interiorul end

Ușor de utilizat - reglați comutatorul de pe mâner pentru a ține, ține sau eliberarea obiectului

5. Este potrivit pentru persoanele în vârstă care nu au puterea să se ridice sau să se aplece în jos, și pentru persoane cu handicap, acesta este un bun ajutor pentru persoanele în vârstă și persoanele cu handicap de a lucra și de a trăi

Potrivit pentru ridicarea gunoiului, care deține obiecte periculoase, pe distanțe lungi articole sau usor accidentat moloz, potrivit pentru familii, superb, pătrate, birouri, camping, etc

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj de Aluminiu +ABS

Dimensiuni:

Pliere dimensiune 44*13cm

Extins dimensiune: 80*11.5 cm

Pachet : 1* selector

Notă:

1.Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

2.Este normal ca silicon produse pot avea un miros de vulcanizare (un fel de catalizator care joacă un rol important în procesul de turnare) este adăugat la materii prime pentru a face produsele finite mai flexibil.În general, cele mai multe dispozitive vor volatile după modelarea, și reziduul va fi plecat în câteva zile. (La vulcanizare va face nici un rău pentru sănătatea oamenilor)

Un mic sfat pentru a elimina mirosul: păstrați produsul în apă sărată timp de aproximativ o jumătate de oră, se spală și se usucă, mirosul va dispărea atunci.

Pls notă:

1.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

2.Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

3. Dacă u nevoie pentru a alege exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Returnare Și Rambursare

1.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

2. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii, se întoarce de acceptat sau de a păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.

Despre Feedback-Ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, precum și un 5-star detaliate pentru rating.Odată ce ne arată o captură de ecran de feedback-ul, noi va oferim un discount suplimentar de 5% la următoarea comandă, vă rugăm să ne contactați înainte de următoarea ordine plățile pent.

Tag-uri: selfie stick monopod portabile, 24v instrument de diagnosticare mini, apple culegător de fructe, cercei audrey grabber, milwuakee sac de instrument, bucuros de prindere saci de gunoi, nedefinit pantaloni, led para de preluare, sticlă turnată vaza lemn log, deget in fund maro încălzit de braț.

  • Utilizare: În aer liber
  • Tip: Perie de mână și un Făraș
  • Mătură Material Cap: Fibre
  • Coadă De Mătură Material: aluminiu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: YZ220
  • Făraș Material: aluminiu
image

Ghetto Smurf67

5
2022-01-18

“pARFAIT”

image

Ukwildukinfo

4
2021-10-08

“El a sosit în scurt timp. E frumos din punct de vedere estetic, dar am verificat că acesta nu ia ceva care are o greutate mica. Ia actele de cutii cu medicamente chestii de genul asta. Sunt un pic dezamăgit.”

image

Luvtrusts33

5
2021-10-20

“Eu sunt foarte multumit Livrare rapida Îmi place acest produs”

Adauga Comentariul Tau Acum