Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Adaptor încărcător Rapid USB Cablu de Încărcare Clip Pentru Fitbit Charge 4 Trupa Linie Dock Incarcator USB Pentru Fitbit Charge4 Doc de Încărcare

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

10.29lei 7.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u80344

Descrieri:

1. Larga Compatibilitate: incarcator adaptor pentru Încărcare 4 este potrivit pentru Fitbit Charge 4 Ceas Inteligent (cu Excepția tracker de fitness pentru Fitbit Charge 4 ).

2. Rapid și Stabil de Performanță: înlocuire cablu de încărcare USB poate fi conectat la un PC, laptop, sau sursa de alimentare USB de pe laptop, și acest încărcător poate oferi cu o eficiență ridicată și o stabilitate mare experiență de încărcare.

3. Stransa legatura: Pentru Taxa de 4 ceas, cablu de încărcare pentru Încărcare 4 nu este liber, robust și nu va cădea.Acesta este motivul pentru care vom folosi o strânsă legătură de design, care ajută pentru a repara încărcătorul în loc de încredere de încărcare.

4. Supra-tensiune și Supra-curent de Protecție: încărcătorul nostru clip sincron cablu de date poate oferi rapid și stabil, viteza de încărcare.Acestea sunt realizate de supratensiune și supracurent, care poate proteja ceas pentru Taxa de 4 de a fi afectat atunci când încărcarea.

5. Convenabil pentru a Transporta: încărcător USB înlocuire cablu poate oferi un ceas inteligent pentru Fitbit Charge 4 Încărcător în birou, acasă sau pe drum.Face smartwtach de încărcare mai convenabil.

Specifciations:

Material: PC-ul si ABS (încărcare de bază), TPE (cablu)

Lungime cablu: aproximativ 55cm/21.65 în; despre 100cm/39,37 in

Timp de încărcare: 60 de minute

Intrare: 5V/1000-1500mAh

Ieșire: 5V/1000mAh

Cip de protecție de tensiune/curent: 6V/200mA

Funcția: încărcare

Potrivit model: pentru Fitbit Charge 4

Culoare: negru

Lista De Ambalare:

Cablu De Încărcare*1

Tag-uri: fitbit unic, incarcator fitbit 4 pin, acoperă xiaomi fitbit 4, verde fitbit, accesoriu fitbit charge4, centura fitbit charge 2, fitbit flex2 cablu de încărcare, brățara fitbit charge 4, fitbit 5 bratara xiaomi, incarcator fitbit charge4.

  • Nume De Brand: tmddotda
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Încărcătoare
  • Compatibilitate: Android
  • Limba: engleză
  • Funcția: Mesaj De Notificare
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult

Adauga Comentariul Tau Acum