Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Decor de unghii Uscător de Mașină de Cusut Aplatizează Silicon Moale Led UV Portabil Unghii Presor Mini Lampa UV Lumină Presor

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

10.92lei 8.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u79845

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Nume: Mini Lumina UV Presor

Culoare: Argintiu,Negru,Rose, Rosu, Albastru

Dimensiuni(L x W x H): 15 × 5 × 5 cm / 5.9 × 2 × 2 cm

Greutate: 95 G

Tip baterie: 3 x AAA Baterii Alcaline (Nu sunt Incluse)

Cantitate: 1 buc ( bateria nu inclusiv )

Nu trebuie să așteptați pentru lac de unghii să se usuce în mod natural atunci când se aplică singur acasa?Este un plug-in lampa de unghii incomod de utilizat?

Apoi, tot ce ai nevoie este această portabil unghii UV apăsați lumină!Super lumina UV ajută să se usuce rapid relief flori, model de baterie nu are nevoie pentru a fi conectat, de dimensiuni mici și ușor de transportat, ușor de utilizat.

Caracteristici Principale:

(1)Perfect Pentru Aplatizarea Decoratiuni Unghii!

Spre deosebire de mare, lămpi UV, portabil unghii UV de presă lumina aplatizează orice decorarea unghiilor pentru a da unghiilor un finisaj profesional.Nici flori uscate sau autocolante pentru a stick la unghiile tale!

(2) Se Usuca Poloneză Dvs. De Unghii Rapid!

Portabil unghii lampa UV include 12 individual axat cupe înființat pentru o bună performanță optică, super-puternic lumina UV, mai repede terapia cu lumină decât în mod normal Led-uri si uscare rapida unghii relief.

(3)în condiții de Siguranță Lumina UV

Portabil unghii lampa UV este o stea de utilizat de unghii și unghii uscător cu 12 LED margele.Nu mai amețeli sau ochi discomfortwith îmbunătățită de sursa de lumină.Lumina UV este sigur și nu va afecta unghiile sau nail art.

(4)Portabil Și Convenabil

Mic buzunar lanterna se potrivește în buzunar, masina, sertar de birou și rucsac, compact și suficient de ușoare pentru a fi ușor de utilizat.Perfect pentru a transporta de zi cu zi.

(5), Durabile Și De Înaltă Calitate

Torța este format dintr-un aluminiu și capac de silicon, care este foarte moale la atingere si durabil.Lanterna foloseste 3 baterii AAA (nu sunt incluse).Corpul durează mai multe ore de lumina.

(6)Compatibilitate Mai Mare

Un instrument nail art pentru individ DIY manichiurista sau manichiurista profesional.Potrivit pentru acasa si uz profesional.Cadoul Perfect pentru oricine care iubește arta unghiilor.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un dispozitiv de dezinfecție pentru produse pentru copii si animale de companie la domiciliu.

Conținutul pachetului : 1 X Portabil Unghii UV de Presă Lumina

Notă: din Cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Tag-uri: lampa de unghii zon, unghii uscătoare automate, lampa de unghii lakir, lampa uv led para plăcinte, lampa de unghii s7, gauss 5w led 50w, unghii uscător de lampa uv strălucitoare, led-uri de companie uv, ukiyo led uv, dragoste nebună lampa uv.

  • Mărfuri De Certificare A Calității: 3C
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum