Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Gravitatea Universal Suport Auto Pentru Telefon În Mașină De Aerisire Clip Muntele Magnetic Mobil Cu Suport Pentru Telefon Mobil Stand

    (1) 2.00
(1 Recenzii)

6.36lei 4.76lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u79667

Caracteristici:

1. Stabil și solid: Acest telefon mobil poziție foarte puternică stabilitate și soliditate.

2. Operațiune de convenabil: Acest produs este foarte convenabil de a opera, acesta poate fi blocat automat și operat cu o singură mână.

3. Greutate conexiuni design: Acest produs are o greutate de conexiune de design, care este foarte convenabil de a folosi.

4. Compatibilitate extinsă: Acest suport de telefon mobil are foarte puternică de compatibilitate și este potrivit pentru mai multe modele de telefoane mobile.

5. Stilat si elegant: Acest suport de telefon mobil are un design foarte elegant și un bun efect decorativ, făcându-l foarte potrivit pentru instalarea într-o mașină.

6. Funcția de protecție: Acest suport de telefon mobil are un foarte puternic funcția de protecție, care poate proteja telefonul de la care se încadrează în mașină.

Descrieri:

Aceasta masina de evacuare a aerului suport de telefon mobil este fabricat din material rezistent și ușor de instalat.Este foarte potrivit pentru instalarea intr-o masina pentru plasarea unui telefon mobil.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb,negru(optional) Material: ABS+silicon

Pachetul Inclus:

1 buc* Masina Universala cu suport pentru Telefon

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Tag-uri: singur telefon stand, kuulaa stea telefon, bambus stea telefon, odorizant doterra masina, pompat stea telefon, gaz supapa de aerisire, bronz stea telefon, piața stea telefon, ugreen stea telefon, ac clip de aerisire.

  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume Culoare: negru

Adauga Comentariul Tau Acum