Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4buc de Iarna Câine de Companie Pantofi Anti-alunecare Cizme de Zapada pentru Câini de talie Mică Îngroșa Pluș Pisica Catel Pantofi Șosete de Animale Încălțăminte pentru Chihuahua

    (0) 0
(1 Recenzii)

17.53lei 14.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u7905

Caracteristici:

1. Umanizat design face mai ușor pentru câini pentru a pune pe și în afara.Multi caini nu le place să poarte pantofi.Unul dintre motive este că acestea sunt dificil de a purta și de a lua off.Acest tip de pantof poate rezolva astfel de probleme, perfect.

2. Partea De Jos A Carne De Vită Tendonul Este Durabil, Ușor De Purtat, Moale Și Confortabil, Și Este Distractiv De A Călători.După O Lungă Călătorie, Câinele Va Simți Jignit Că Nu Avea Pantofi.Deci Elementul Este, De Asemenea, Cadoul Perfect Pentru Câini.

3. Din Material Impermeabil Cu Tălpi Anti-Alunecare Vă Permite Dvs. De Câine Pentru A Obține Un Control Mai Bun Și De A Proteja Labele De Vreme Rece Și Obiecte.

4. Fabricat de înaltă și bine material de calitate-Tesatura piele de Căprioară, care este ecologic si non-toxic tesatura, astfel încât produsul nu este dăunător și rău la câini.În timpul iernii, acest material poate ajuta cainii simt cald și vor scădea șansa de a fi bolnav.

5. Există 5 culori, puteți alege în funcție de hobby-ul tau.Și înainte de a cumpăra acest produs, vă rugăm să vă asigurați că ați măsurat dimensiunea de câine gheare, care este pentru oferindu-le o experiență de purtare confortabil.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Animale De Companie Pantofi

Material: pluș + Oxford unic

Culoare: roz/cafea/Rosu/albastru/negru

Sezon: toamna, iarna

Câine de dimensiuni: mici, mijlocii

Publicul țintă: câini

dimensiuni:

Dimensiune----lungime----------lățime

S----4.0 cm/1.57"-------3.5 cm/1.38"

M----4.5 cm/1.77""------4.0 cm/1.57"

Am----5.0 cm/1.97"------4.4 cm/1.73"

XL----5.5 cm/2.16"------5.0 cm/1.96"

Pachetul Inclus:4buc * cald câine de companie pisica pantofi

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual

Tag-uri: steaua pantofi caine, humtto cizme de zăpadă, torid pisica pantofi, por șosete pentru câini, haine caini caine super, kbl pantofi caine, de nucă de cocos pantofi caine, nedefinit pantaloni, animale de companie de păr șosete, pantofi animal de companie.

  • Setați Tipul: Da
  • Tip: Câini
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: piele de căprioară

Adauga Comentariul Tau Acum