Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mutarea Arta de Nisip Rotunde Mișcare Nisip Imagine 3D de Sticlă Pictura Nisip wDeep Curge Nisip Cadru Desktop Artă pentru Biroul de Acasă Decor

    (1) 5
(1 Recenzii)

116.53lei 74.58lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u78507

Logistica Actualitatea Descriere:

* Dacă doriți să trimiteți în marea BRITANIE și Germania, puteți alege un francez depozit.

* 7-14 zile în Statele Unite ale americii, 7-15 zile în Spania, 5-12 zile în Franța și Germania, și 3-9 zile în Regatul Unit.

* Statele unite: USPS este de aproximativ 5 până la 12 zile, în principal pe 10 zile

* CA: Din China, se efectuează prin intermediul vânzătorului metoda de transport maritim, în cele mai multe cazuri prin intermediul customer service pentru aproximativ 15 zile

* Marea Britanie, Germania: Hermes (Hermes) de aproximativ 3 până la 8 zile

* UA: e-mail în 5-13 zile

* ES: CTT înseamnă aproximativ 5-14 zile, cele mai multe dintre ele sunt de aproximativ 8-10 zile

* Ea: EA este lansat de aproximativ 5 până la 15 zile ""

* (Ora de sosire specifice este supusă logistica limită de timp, vom livra la tine cât mai curând posibil, vă rugăm să fie pacient)

Nume Produs: Nisip De Artă

Material: Sticla + Nisip + Plastic

Dimensiune: 7.8*7 cm/20*18cm

Tehnologia De Suprafață: Lustruire

Agățat De Forma: Ornamente

Culori (optional): Negru, Albastru, Galben

Forma: Rotund

Aplicabile oferindu-Cadou Relații: cupluri, cupluri, colegii, bătrânii, copiii, colegii, prietenii

Aplicabile Sărbători: Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Festivalul de Primăvară, Ziua Mamei, Ziua copilului, Ziua de nastere, ziua Recunostintei, Aniversare, Inaugurare a unei case, etc.

【Înaltă Calitate】 Această mobile tablou de nisip folosește de înaltă calitate de sticlă și nisip, cu culori luminoase și straturi distincte, permițându-vă să vă bucurați de frumusețea de nisipuri mișcătoare pe deplin.

【Dinamic Pictura Nisip】 pictura cu Nisip este interactiv și în continuă schimbare.De fiecare dată când porniți dinamic nisip cadru de masă, veți obține o imagine diferită.

【Multi-scop】 nisipuri Mișcătoare tablou este potrivit pentru tine de a decora casa ta sau la birou, și este, de asemenea, ideal pentru decorare restaurante, magazine de cafea, și în alte locuri!

【】 Funcția nisipurile mișcătoare pictura este perfect pentru cultivarea sentimentului.Adecvat în special pentru studenți și cei care au lucrat cu computere pentru o lungă perioadă de timp.

【Cadou unic】 Acesta este un unic și neobișnuit ornament decorativ, foarte potrivit ca un cadou de vacanță pentru familia și prietenii care doresc pace și necesitatea de a îmbunătăți starea de spirit a acestora

Notă:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența datorată la diferite măsurători manuale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Lista de pachete :

1* Mutarea Nisip Arta

1* Bază Din Plastic

Tag-uri: nail art montaria, cavali decor acasă, accesorii pentru casa designe, unghii autocolante de imagine arta, cam decor dormitor, suvenir jordan nisip, imagine alb, lumânare sticlă furtuna, art turcia, mișcare imagine înfricoșătoare.

  • Origine: NC(de Origine)
image

Ivana Dalfonso

5
2021-12-30

“Přišlo pentru 12 dní krásně zabalené și V pořádku Mohu doporučit VŠE OK”

Adauga Comentariul Tau Acum