Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De crăciun, Moș Crăciun, Rudolph fără Chip de Papusa de Plus ornament Tricotate Pălărie de Crăciun Copiii Cadou Desktop acasă Decor Pandantiv navidad

    (1) 5
(1 Recenzii)

55.93lei 36.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u7772

Caracteristici:

❤Crăciun esențiale: luminos zăbrele pălărie ornamente sunt potrivite pentru pansament pentru Crăciun, folosit pentru scena de Crăciun de decorare, și pot fi plasate pe scari, seminee, case și hale pentru creșterea cald și fericit atmosferă de sărbătoare.

❤Cel mai frumos cadou: materialul face nu numai fără chip păpuși de pluș frumos și elegant, dar, de asemenea, îmbunătățește puterea și rezistența la uzură a materialului.De papusa de plus cu Crăciun stralucitoare plaid hat este cel mai bun cadou pentru copii, cupluri și prieteni.

❤Utilizate pe scară largă: potrivit pentru dormitor, camera de zi, acasă, la birou, este un clasic și, de colectie, decor acasă.

Transport:

1. Dacă alegeți pentru a navei din China, o nava de pe Usite.ro Standard de Transport maritim; dacă alegeți pentru a navei din străinătate depozite, ne va livra locale logistica de livrare.

2. Comanda dvs. este în general expediate în termen de 24 de ore, vă rugăm să fie pacient să aștepte.

3. Nimic vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți,vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.

Servicii:

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.

2. Dacă orice probleme vine la tine, vă rugăm să nu vă faceți griji.Puteți să ne contactați în primul rând.Promitem că vom încerca tot posibilul pentru a ajuta.

3. Vă rugăm să acorde o atenție la diferența de timp dintre noi.Lucrăm în China.

Tag-uri: moș crăciun lumânări, cana mos craciun, împărătească moș crăciun doll, domnul doamna moș crăciun doll, clasic moș crăciun doll, uriaș moș crăciun doll, an moș crăciun doll, copil moș crăciun doll, asiatice moș crăciun doll, moș crăciun brățară.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Tesatura
image

Bigbootielou2000

5
2021-09-15

“Acestea trebuie să fie bine făcute pentru a fi in colectia mea. Nu mi-am lăsat nepoții juca cu a mea. Ușor pentru a introduce bateriile, cârpă umedă pentru a curăța, rola scame pentru a elimina extreme de praf; adorabil.”

Adauga Comentariul Tau Acum