Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

3.6 V Surubelnita Electrica de uz Casnic Baterie Reîncărcabilă Electrice de Foraj de Alimentare Vine Cu Beatles 2-viteza Reglabila

    (1) 4
(1 Recenzii)

18.69lei 14.95lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u74548

[Comutator și ușor pentru a transporta]: Adecvat pentru înșurubare și găurire la domiciliu, 6,35 mm de schimbare rapidă mandrină poate înlocui cu ușurință accesorii.Cu pozitive și negative switch-uri, este convenabil pentru a instala și scoateți șuruburile.Este ușor să șurubul și scoateți șuruburile.Caseta de depozitare este ușor de transportat și depozitat.Reîncărcabilă șurubelniță electrică este un instrument indispensabil la domiciliu.Acesta este cadoul perfect pentru oricine.

[90°și 180°rotație mâner]: Apăsați butonul pentru a schimba cu ușurință forma acestui acumulator șurubelniță electrică.Masini de gaurit electrice îndeplinesc condițiile de muncă din diferite medii.Cu 2 mânere, 90° este o prindere pistol șurubelniță, și 180° este o șurubelniță dreaptă, puteți finaliza diferite proiecte.Cauciuc rotative mâner flexibil pentru a se adapta la diferite condiții de lucru.

[Eficiente și ușor de încărcare]: ușor și Rapid de încărcare, gata pentru următorul loc de muncă.Nu-sarcină de viteză: 50 rpm.Puteți încărca oricând, oriunde.Atunci când utilizați orice port USB standard, se pot percepe rapid.De exemplu: banca de putere, încărcător de telefon mobil, calculator, etc. Rapid funcția de încărcare poate salva timp prețios.

[Lumină LED-uri de iluminare]: atunci Când este apăsat pe trăgaci, lumina LED-ul va porni automat.Acesta vă poate ajuta să găsi ținta.Comparativ cu alte mici șurubelnițe electrice, s-a îmbunătățit eficiența și siguranța.LED lumina de lucru vă permite să vedeți în mod clar chiar și în întuneric și praf colțuri, și ușor de a înlocui burghiul în timpul lucrului.

[1800mAh baterie cu litiu] 1800mAh baterie de litiu oferă o capacitate mai mare și o viață mai lungă.Inclus micro USB cablu de încărcare este potrivit pentru diverse porturi USB, cum ar fi computer porturi de ieșire, și timpul de încărcare este de aproximativ 2-5 ore.

Parametrii de produse:

Cuplu maxim: 2~4 (N/m)

Frecventa: 50Hz

Scop: DIY acasă

Is_Customized: Nici Unul

Tensiune nominală: 3,6 V

Viteza nu-sarcină: 50rpm

Alimentare: cablu usb

Tip: Multi-funcție de șurubelniță

Aplicabile locuri: raft de instalare, computerul gazdă de asamblare, birou și scaun de reparare și instalare, usa de asamblare, etc.

Caracteristici:

Original adaptor (3.6 V, 1800 mAH), este nevoie de 3-5 ore pentru a încărca complet

2 forme, apăsați butonul pentru a schimba arma formă sau formă dreaptă

Motor cupru plin de mișcare, de viteză mare, cuplu mare

Cu LED, este convenabil de a lucra în întuneric

Lista de ambalare: șurubelniță electrică x1+ x1 manual+ cablu x1+ lot cap x1

Tag-uri: tottal burghiu electric, burghiu rush, cu acumulator mașină de găurit, femeile electrice, 3in1 burghiu electric fără perii, femeile de căldură de presă, moneda beatles, ni scule electrice, nedefinit pantaloni, chirie șurubelniță electrică.

  • Certificare: Nici unul
  • Utilizare: DIY acasă
  • Numărul De Model: Șurubelniță Electrică
  • Nume De Brand: Aideepen
  • Origine: NC(de Origine)
  • Burghiu Tip: Masina De Gaurit Cu Acumulator
  • Tensiune Nominală: 3.6 V
  • Frecvența: 50HZ
image

Felipedetoni2008

4
2021-12-15

“Afla cele mai poți merge fără ea. De la tine.”

Adauga Comentariul Tau Acum