Imagine 0

1BUC USB Single/Dual Piciorul Comutatorul de Control/Dublu Picior Cheie de Comutare PC Keyboard Multimedia Pad Joc de Acțiune Mouse-ul Pedalei de FS2016

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

154.35lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u72843

Suport 2 stil: single sau dual comutator de picior.vă rog să alegeți pe care doriți!

Singur comutator de picior:

Caietul de sarcini:

Brand: PCsensor

Numărul de Model: FS2016-USB

Material: Plastic

Comutator intern: 5A la 250VAC

USB: 5V, 10mA

Durata de viata: peste 100.000 de ori

Culoare: Gri cu Galben

Element Dimensiune: Aprox. 14cm * 12.8 cm * 3.4 cm / .5.5 în * 5in * 1.3 în

Element Greutate: Aprox. 277g / 9.76 oz

Dimensiuni Ambalaj: Aprox. 21.8 cm * 18cm * 4cm / 8.6 în * 7in * 1.6 in

Greutate Pachet: Aprox. 424g / 14.93 oz

Lista De Pachete:

1 * Comutator De Picior

1 * Manual De Utilizare

Dual comutator de picior:

Descriere

1. USB comutator de picior poate fi folosit pentru a controla computerul de mers pe jos.

2. Acesta este utilizat în jocuri, fabrica de testare, controlul instrumentelor, sprijinirea persoanelor cu handicap și așa mai departe.Te poți folosi de mâini sau picioare pentru eficiență.

3. Acesta este echivalent cu un standard de tastatură USB și un mouse, dar este personalizabil folosind setarea software-ul, care poate defini comutator de picior ca orice chei, combinatii de taste sau mouse-ul, nici un alt software-ul este necesar.

4. Numărul sau stil de pedale pot fi personalizate în funcție de cererea clienților.

5. Mai multe pedale de picior poate fi conectat la un singur calculator.Puteți utiliza diferite cheie definiția software-ul în funcție de sistemul de operare Windows.După finalizarea înființat, switch-ul poate fi folosit pe următoarele sisteme de operare: Linux, iOS, Android etc.

Folosind interfața USB pentru conectarea la calculator, de software-ul special pentru a seta orice tastă sau combinație de taste, puteți controla tasta de comenzi rapide de picior.

Caracteristici:Cererea: Cererea pentru mașini de cusut, mașini-unelte, echipamente medicale, instrumente, calculatoare de birou și așa mai departe.Multi-funcție: este folosit în jocuri, fabrica de testare, controlul instrumentelor, sprijinirea persoanelor cu handicap și așa mai departe.

Sistem de operare: Acesta poate fi folosit pe sisteme de operare cum ar fi pentru Win 2000/XP/7/8/10 pentru Linux și MAC.

Convenabil: Instalați software-ul pentru a personaliza cheie și multi-funcția de control buton ar putea reduce o mulțime de repetate volumul de muncă.

Durabil: Fabricat din material de înaltă calitate și poate suporta o greutate de peste 100 KG, robust și durabil.

Caietul de sarcini:

Brand: PCsensor

Numărul de Model: FS2016-USB2

Material: Plastic

Comutator intern: 5A la 250VAC

USB: 5V, 10mA

Durata de viata: peste 100.000 de ori

Culoare: Gri cu Galben

Element Dimensiune: Aprox. 30.2 cm * 14 cm * 3.5 cm

Element Greutate: Aprox. 691.9 g

Pachet:

1 * Comutator De Picior

1 * Manual De Utilizare

Timp De Transport Maritim Sfaturi:

Toate pachet trimis prin E-pachete sau POSTNL e-mail Înregistrată nava metodă.cu număr de urmărire pot urmări pachetul statu.este de securitate în condiții de siguranță de transport de marfă.Timpul de livrare este de aproximativ 15--45 de zile.Ca urmare a diferitelor țări, politicile și de vreme și de alte motive.trimis la diferite tara ,timpul de livrare va fi diferita.Are întrebări.vă rugăm să nu ezitați să mă contactați prin ali mesaj.vă mulțumesc!

Feedback-ul:

Lăsați feedback-ul negativ este nu poate rezolva problema.Sunt multe, mult mai pozitive moduri la faza asta despre o bună comunicare, vă Rog, mesaj trimis la noi prin Usite.ro.vom încerca noi mai bun pentru a rezolva problema.vă mulțumesc!

Despre Taxe:

Vom încerca noastre cele mai bune la serviciu.Pentru că personalizate regulile sunt diferite în fiecare țară, tarife și accize nu sunt responsabilitatea noastră și nu suntem calificați să răspundă la întrebări pe acest subiect.Te rog cercetare țării tarifelor de import și accizele înainte de a cumpăra..

Munca pentru HYT TC-310 TC-320

Tag-uri: comutator 10gbe, 3 butonul de picior, kmize chitara pedala, epula caz de tastatură, comanda retro dublu usb, lsauto pedala, electronice multimedia, canal comutator pedala, kon micro usb, placinta cu mickey mouse.

  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: Comutare
  • Tensiunea de ieșire: Nici unul
  • Conexiune: Desktop
  • Tip De Ieșire: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum