Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3

Marte Jocuri MMPBC oficial FCB mouse-ul de Gaming mat, mouse-ul mat, non-alunecare, cauciuc Natural de Bază, 33x25cm

    (2) 5
(2 Recenzii)

21.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u72206

Mouse pad-ul oficial FC Barcelona Suport FC Barcelona cu oficial Mars Gaming Mat.Design-ul lor cu culorile clubului și echipa crest va efectua hobby-ul tau pentru echipa blaugrana la birou.La MMPBC mat, potrivit pentru optică și laser soareci, completeaza echipamentul pentru a demonstra sprijinul pentru club Barcelona.

De inalta precizie material Avansat matricea mat suprafata pentru a oferi optimizat extremă delicatețe și precizie.Bază de cauciuc natural, oferă o aderență, siguranță și asigură maximum de confort pentru mana.

Totală aderență și durabilitate mare marginile mat sunt consolidate pentru a ține pasul cu pasiunea ta pentru FC Barcelona pentru a garanta aceeași lungime de mat ca pasiunea ta pentru Barcelona.Cauciuc natural, baza acestei mat asigură total de prindere pentru a preveni nedorite de mișcare și obtrener precisă și mișcare fluidă, fie cu optică sau laser mouse-ul.

Scoate cu clubul blaugrana oficial mouse, tastatura si casti!

Tag-uri: mat xxl arta, d p mouse-ul, fcb petrecere, draga mouse-ul, creative mouse-ul bluetooth, banner-ul de jocuri de noroc, vsemayki mouse pad, minni mouse pad, posteres de jocuri de noroc, 120 50 de mouse pad.

  • Origine: ES(Origine)
  • Nume De Brand: MARS GAMING
  • Material: cauciuc
image

Richarddobla

5
2021-12-01

“todo binen y rapido”

image

Angeles100

5
2022-01-24

“bIEN”

Adauga Comentariul Tau Acum