Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Termice Saună Pătură Body Shaper Pierderea In Greutate Încălzire Pătură Romote Control De Fitness Digital Saună Pătură

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

728.31lei 473.40lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u7202

Actualizat Acum-Sauna Patura Elastica La Maneci Design Digital Termică Saună Pătură Body Shaper, Folosit Pentru Pierderea În Greutate Și De Fitness (Cu 2 Furtune)

 ➤Funcția de puternic: vă Rugăm să rețineți că nu există nici un buton baterie în telecomandă, vă rugăm să-l cumpere singur.Departe de țesut emite 9-14 µm departe de radiații, care poate rezona cu celule de aceeași frecvență în corpul uman.Elimina transpiratia de pe corp pentru a realiza o pierdere in greutate sanatoasa efect.Chiar și în diferite poziții de dormit, ea are, de asemenea, flexibil stretching capacități.

 ➤Preveni Anomalii: De sârmă de încălzire este conceput pentru a rezista la orice întindere sau încovoiere.Creșterea 85 de grade va deconecta automat de linie, se întrerupe încălzirea și se opri alarma într-un minut, și de a crește departe încălzire linie și termică anomalie de protecție.

 ➤Principiu de funcționare: Farrays intra în corpul uman, de a vibra prin mari grupuri moleculare, și de a converti în energie termică, care crește temperatura profund tesuturile pielii, promoveaza circulatia sangelui in organism, curăță meridianele din corpul uman, și accelerează metabolismul organismului.Este nevoie de doar 10 minute pentru a pierde in greutate, detoxifierea, se evapore și să se răcească, așa că este mai dificil să piardă în greutate.

 ➤Design Ergonomic: sauna pătură este conformă cu design ergonomic.Il poti desface mâinile și a pus pe manșonul în timp ce utilizați sauna pătură.Are o căldură bun design și este convenabil pentru utilizarea de telefoane mobile, cărți de lectură sau citind ziare; are de siguranță dispozitive de protecție, atunci Când temperatura este prea mare, se va deconecta automat puterea de a proteja siguranța; echipat cu control de la distanță inteligent butoane, ușor de operat și ușor de utilizat.

 ➤Material de înaltă Calitate: stratul exterior este fabricat de înaltă calitate Oxford pânză, iar interiorul este impermeabil din PVC cu elastic se întinde funcție.Acesta nu va produce neplăcut când temperatura de încălzire.Chiar dacă ești într-o altă poziție de dormit, întreaga parte din patura va fi cald.

Descriere Produs

Manual De Utilizare:

1. Se desfășoară saună pătură și a conecta cele două fire cu ieșire de gazdă;

2. Permiteți clientului să se întindă pe pătură și începe operațiunea;

3. Porniți alimentarea și porniți comutatorul;

4. Apăsați butonul pentru a seta, selectați opțiunea de timp și setați timpul de lucru al mașinii;

5. Apăsați set cheie, atunci când temperatura 1 clipește, apăsați în sus și în jos tastele pentru a seta temperatura de ieșire de IEȘIRE 1. După ce aparatul este setat, valoarea poate fi salvat în mod automat;

6. Apăsați butonul set din nou, atunci când temperatura 2 clipește, apăsați butoanele sus și jos pentru a seta temperatura de ieșire de IEȘIRE 2. Valoarea poate fi salvat automat după setarea mașinii;

7. După setarea timpului de lucru și temperatura de ieșire, vă rugăm să apăsați "S / P" buton pentru a porni masina;

8. După utilizare, vă rugăm să opriți aparatul și i-a tăiat alimentarea cu energie electrică;

9. Curățați pătură și a pus într-un loc uscat.

Caietul de sarcini:

Material: Exterior Oxford pânză, interior din PVC

Putere: 650 w

Frecventa: 50 Hz-60 Hz

Tensiune: 110V/220v

Pachetul include:

Gazdă *1

Cablu de alimentare*1

Pătură*1

Maneca*2

Control de la distanță *1 (fără baterie)

Siguranța*2

Prompt:

1. Rândul său, pe patura si masina, si incalzeste-le timp de 5 minute înainte de a intra. (Pătură poate fi întinse în timpul de preîncălzire proces.) În terapie fizică de proces, temperatura este, de obicei 60°.Dacă corpul tău este rece, puteți regla temperatura în mod corespunzător și se întindă și abur timp de 45-60 de minute.

2. Atunci când se utilizează, este recomandat să poarte pijamale de bumbac subțire sau baie saci, prosoape pentru a absorbi transpiratia.Pliere este strict interzisă în timpul procesului de încălzire, și pătură poate fi pliat la voi după răcire.

3. În timpul procesului de drenare, puteți adăuga mai multă apă.Nu luați un duș, răcești sau să bea băuturi reci, în termen de două ore de utilizare.

Memento: zile Ploioase, umiditatea este greu, așa că folosește mai puțin.

Tag-uri: bej verde pătură, w ponderat pătură, chevron arunca, capace pentru sauna, mari pături de urgență, super sauna belt, încălzit pătură mică, nedefinit pantaloni, asuka pătură, vest arunca.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum