Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4buc de Halloween Baie Covor de Toaletă Pernei Scaunului Perdea de Duș Podea Mat Set Non-alunecare Mat Baie Covoare Produse de Baie

    (0) 0
(1 Recenzii)

136.78lei 101.23lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u70761

Caietul de sarcini:

·Dimensiune: 180*180cm/ 70.87*70.87 Cm

·Culoare: Așa Cum Se Arată

·Material: EVA

Descrierea Produsului:

·Calitate Premium: Această Perdea de Duș 4-Bucata Set este fabricat din material de înaltă calitate, rezistent la apă și mucegai, rezistent.

·Convenabil de Utilizare: Temă de Halloween Craniu Impermeabil Perdea de Duș Set cu cârlige din plastic poate aduce confort mare pentru instalare și utilizare.

·Utilizare universală: Baie Covor de Toaletă Pernei Scaunului Podea Mat poate fi folosit la fel de mare cadouri pentru familia ta sau prietenii de Halloween.

·Design fabulos: 4 Buc Halloween Perdea de Duș Seturi cu design special poate fi folosit la fel de mare decoratiuni pentru baie.

·Îngrijire considerabile: Perdeaua de La Duș a 4-Bucata Set cu anti-alunecare performanță puteți să vă păstrați în condiții de siguranță în baie.

Pachetul Include: 1 * Perdea De Duș;

12 * Agățat Cârlige;

1 * Bază De Covor;

1 * Scaun De Toaletă De Acoperire;

1 * Covoraș De Baie

Notă:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat în imagini.

2.Culoarea produsului este condiționată de culoare primit, vă rugăm să permiteți-2-4cm de măsurare abatere datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

Tag-uri: vârstnicul covor, baie poliester covor, ki covoare, al patrulea set de baie, wii covoare, nareal perdele, setul de baie 7pic, accesorii de baie culli, tin baie, ba o seturi de accesorii pentru baie.

  • Material: Alte
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Accesorii De Baie
  • Este Dispozitiv Inteligent: NO
  • Tip: Patru piese Set

Adauga Comentariul Tau Acum