Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ortopedice Mașină Neagră Și Suv-Uri, Huse De Scaun Universale Set Complet De 5 Accesorii De Interior Produse De Piese Auto Pernă Tuning Turcia

    (1) 5
(1 Recenzii)

335.02lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u70073

Proiectat pentru a fi compatibil cu toate vehiculele, Otom Huse folie întreaga scaun cu flexibil lacoste material folosit pe părțile laterale cu un special de turnare prin sistem.

Bogat de Culoare Opțiune, puteți alege culoarea care se potriveste cel mai bine vehiculul dumneavoastră și stil și a obține un aspect unic.

Ușor de configurare, puteți modifica, de asemenea, acoperirea scaunului dumneavoastră vă cu ușor de instalare ghid de instalare și conectare de aparate în sac special.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră cu echipa de asistență înainte și după vânzare.

Tesatura respirabil și 7 Straturi de Spate Suport Cu 3-strat de material respirabil, previne transpirație, chiar și pe distanțe lungi și de a crește confortul de conducere.Previne durerea prin crearea unei ortopedice formă de talie și înapoi cu 7-strat suporturi laterale.

5 Fire si Cusatura Lanț Tehnologie "5 Fire" și "Lant" tehnologia oferă durabilitate superioară, astfel încât să puteți folosi capacul de scaun de ani de zile, fără deformare.

Un Aspect Nou și Protecție Superioară în Timp ce adăugarea de un look nou pentru vehiculul dumneavoastră, se asigură că originalul locuri rămân la fel de nou ca în prima zi.Piesele de piele de toate produsele noastre sunt fabricate la standarde Europene au trecut cu succes Martindale 100.000 de frecare de testare.

Tag-uri: huse auto kia optim, pernei scaunului m, feaux blana scaun auto acoperi, vw parte masina, donna husa scaunului, scaun auto capacul 5 stea, nedefinit pantaloni, woden piese auto, arminden huse, mătase auto.

  • Tip De Material: Burete
  • Origine: TR(Origine)
  • Nume De Brand: OTOM
  • Aplicabile Sezon: Patru Sezoane
image

Oleg777least

5
2022-01-09

“Livrare prin curier la usa, mărfurile corespund, nu va pune o notă”

Adauga Comentariul Tau Acum