Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Auto Tetiera Cârlig Suport Vehicul Organizator Suport De Telefon Mobil Stand Clip Mașină Bancheta Din Spate Umeraș Titularul Cârlig

    (0) 0
(1 Recenzii)

58.65lei 34.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u69934

1.Materii prime de înaltă calitate: aceasta masina tetiera hook este fabricat de înaltă calitate ABS si silicon materiale, care este durabil și nu va deteriora scaunele de piele. 2.Mare capacitate de transport: masina asta tetiera hook are o mare capacitate de transport, de până la 15 kg/33 lb, care se extinde spațiul de stocare în mașină și păstrează elemente în mașină curat și ordonat. 3.Catarama design: aceasta masina tetiera cârlig adoptă o cataramă de design, care poate fi stabil blocat pe scaun tetiera, fără a cădea.Partea interioară a tetiera cârlig de blocare este fabricat din material de siliciu, care nu este ușor de a deteriora vopseaua de pe tetiera. 4.Economisiți spațiu: aceasta masina tetiera cârlig este foarte potrivit pentru genți de mână, portofele, document saci, pungi de cumpărături, haine, umbrele, cani de apa, jucării pentru copii, titularii de telefon mobil, etc., economie de spațiu în mașină.În același timp, ea are, de asemenea, funcția de suport de telefon mobil, care poate fi, de asemenea, folosit ca un suport de telefon mobil cu elastic reglabil lățime de mers înapoi cârlig.Când nu trebuie să utilizați, puteți să rotiți-l pentru a ascunde și de a stoca, care este foarte convenabil. 5.Convenabil de instalare: tetiera cârlig este ușor de instalat și poate fi instalat într-un minut, care este potrivit pentru cele mai multe masini.Ai nevoie doar pentru a deschide catarama, instalați-l pe tetiera, și apoi blocați-l folosi.

Produs material: ABS și rășină siliconică Dimensiune produs: 12 x 5.5 x 3 cm Note: vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune eroare din cauza manuală de măsurare.

2 x Multifunctional masina cârlig

Auto Tetiera Suport Auto Tetiera Cârlig ,Auto Tetiera Suport Auto Tetiera Organizator ,Titularul de Telefon Mobil ,Telefon Suport Auto Tetiera Clip ,Bancheta din Spate Hanger ,Spate Titular ,Bancheta din Spate Cârlig, Bancheta din Spate Clip,ABS si Rasina de Silicon

Auto Tetiera Suport Auto Tetiera Cârlig ,Auto Tetiera Suport

Tag-uri: suport auto smartphone-ul de încărcare, disney jucarii auto alimentare, orange standuri tort, noco suport de telefon, fonetica suport de telefon, swan masina suport de telefon, gorpo suport de telefon, fals suport de telefon, standuri tv electric, suport auto design smartphone.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume Culoare: Roșu
  • Model: 200008941
  • Material: -

Adauga Comentariul Tau Acum