Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ziua de naștere Fată Eșarfă de Cristal Stras Tiara Coroana de Aur a Crescut de Ziua Reginei Sclipici Cercevea pentru Petrecere Decoratiuni

    (0) 0
(1 Recenzii)

11.02lei 7.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u69837

Bine ati venit la Magazinul meu

Toate produsele ambalate cu grijă în impactul nostru și plasați testat de ambalare.Ne va fi responsabil pentru ei.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine.Am garantie 90 de zile banii înapoi sau schimb liber dacă există o problemă de calitate.vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Aviz pentru Clienții

Culoarea poate mici diferite de imagine pentru a fotografia.

Descriere Produs

Ziua Coroana: 100% eco-friendly aliaj metal + cristale și pietre, nichel gratuit și anti-alergice.

Ziua Cercevea: Fabricat din moale sclipici material folosind presate la cald ștanțare folie va complimenta orice tinuta si suficient de rezistent pentru ultima zi în noapte.

Perfect dimensiune: destul de stras coroana la mulți ani tiara este gratuit dimensiune, se potrivește cele mai multe fete, adolescenti si femei.Canaturile este de 33 centimetri lungime și 3,75 cm lățime, și se poate regla prin clip pe pentru a se potrivi la toate tipurile de corp figura.

Face unele amintiri fantastice la petrecerea de ziua ta cu Ziua Eșarfe și Stras Tiara Coroana Set.

Această zi de naștere sașa nu se rupă sau să rid cu ușurință.Nu este nevoie să vă faceți griji despre litere desprinderea.ar putea fi inteligent fotografie elemente de recuzită, creând o atmosferă fericită.

Un accesoriu perfect pentru sărbători Ziua de naștere sau un cadou minunat pentru o petrecere de Ziua.Veți obține rafinat coroane și ziua de naștere panglici, aducându-vă un minunat experiență de cumpărături!

Tag-uri: femei stras tiara, stras tiara delicata, ornamente de ziua reginei, teardrop stras tiara, ballon ziua de naștere a reginei, sclipici aur eșarfă, poster de ziua reginei, stras tiara de aur, disney stras tiara, aurul strălucește ziua.

  • Ocazie: Petrecere De Ziua
  • Dimensiune: One size fits all 10~80th Birthday Women
  • Cel Mai Bun Cadou Pentru Ei: Geat cadou pentru happly Petrecere de Ziua ta de prieteni de sex feminin, Fete, Soția
  • Design: Ziua Cercevea & Stras Tiara Coroana Kit
  • Ocazii: Pentru Femei Bithday Accesorii De Petrecere
  • Material: Aliaj
  • Culoare: Rose, aur, argint, colorate
  • Numărul De Model: JY001
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum