Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

10 BUC/Lot AC 250V/3A 125V/6A 2 Pin Mini Rotund ON-OFF Comutator Basculant 16,5 mm Diametru Mic, Rotund, vaslasul Swiches

    (0) 0
(1 Recenzii)

19.37lei 18.40lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u68188

Achiziționarea Note

Logistica metode care pot fi trimise în magazinul nostru include "Rookie Super Economie", "Usite.ro Standard Shipping", "Yanwen Economie" și așa mai departe.Dacă alegeți "economic" modul de transport, unele țări vor întârziere primirea coletelor în timpul de vârf de logistică sezon.Dacă nu puteți accepta întârziere, atunci vă rugăm să alegeți air mail pentru mai rapid de transport și de protecție. (Logistica de peste mări secțiunea de "Cainiao Economie" este, în general, actualizat, și aveți nevoie pentru a ridica pachetul de la oficiul postal), vă Rugăm să alegeți corespunzătoare logistica metoda de transport în funcție de nevoile dumneavoastră.

Noi oferim servicii personalizate și mai mult serviciile prioritare.Atunci când ai nevoie de mai mult cantitatea și soluții personalizate, ma puteti contacta.Vei primi reduse "exclusiv" VIP prețurile.Așteaptă cu nerăbdare să lucrez cu tine!Voi fi cel mai bun furnizor de: HeSai

Colecta magazinul meu și mi-a devenit fan.În magazinul meu eveniment de reduceri, fanii vor primi mai mare VIP reduceri!

Cumpara Sfat:

Cand voi primi produsul, produsul apare "zgârieturi fine, rupt ace, ace indoite".Nu accepta disputa ta, dacă aceasta nu afectează utilizarea.Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu cumpara de la acest magazin.Desigur, dacă acceptați acest produs delicat situație, în condiții rezonabile de circumstanțe, atunci când vom evita disputele, nu va fi în măsură să vă oferim unele reduceri la noua ta comanda.

Cumpărături fericit!

Tip conexiune:SPDT Pozitii:On-Off Terminale Număr: 2 de Rating de Tensiune/Curent AC 3A 250V AC 125V 6A Dimensiune Totală(Fiecare):16,5 mm Montat Dimensiune: 15mm

10BUC 2 Pin Mini Rotund ON-OFF Comutator Basculant

Dacă este nevoie de mai multe piese Pls faceți clic pe și de a trimite comanda.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare,Pls contactati-ne.Dacă te deranjează prețul,Dacă unele părți nu pot găsi în magazinul meu,Pls contactati-ne,avem încă multe părți nu a publicat.

Va vom trimite versiune versiune de produs, modernizate funcție.Poate are diferite forme sau culori.Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara.

Te rog nu deschide disputa și părăsi orice feedback-ul rău, dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați,vă vom oferi răspuns satisfăcător.Sper să ne înțelegem, vă mulțumesc în avans.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Tag-uri: cazuri swich, caz mumba swich, caz swich, butonul swich din, mni swich buton, caz nindendo swich, swich căști, nintend swich, sutien mare swich, caz aripoz swich.

  • Curent: -
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: HESAI
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Garanție: 3 Luni
  • Numărul De Model: /
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip Comutator: Comutator Basculant
  • Caracteristici: /
  • Material: Plastic

Adauga Comentariul Tau Acum