Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Top Oferte R919 Retro Radio, Difuzor Bluetooth, Radio FM cu de Modă Veche Stil Clasic, Bluetooth, Slot pentru Card TF

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

169.50lei 105.07lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u67439

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Hai să mergem înapoi în timp:în Această epocă de difuzare difuzorul este fabricat din lemn natural.Cu avansate de tehnologia Bluetooth 4.2, această epocă difuzor Bluetooth se poate conecta cu dispozitivul inteligent în mai puțin de o secundă .Suport Bluetooth, card TF, aux conexiune

Arată-ți propriul stil de moda:Acest retro radio fără fir Bluetooth boxe are un nostalgic aspectul, cu un design elegant și modern sensul.Retro FM radio funcție poate să ia imediat înapoi la moment bun de navigarea pe canale radio.Această modă veche radio difuzor bluetooth vă permite să vă bucurați de muzica preferată!

cadoul perfect pentru iubitorii de muzica:Acest unic retro Bluetooth speaker este echipat cu un bass enhancement sistem care permite frontal emisiuni pentru a produce vintage radio.Prin urmare, vă puteți bucura de un sunet stereo bogat, fără nici complicat sau greu difuzoare tradiționale.Oricine care îi place muzica va place acest radio retro vorbitor.

De dimensiuni mici, dar uimitor volum:Echipat cu un 5-watt amplificator să se ocupe de ieșire audio, acest mini radio retro sunete mai bogate și mai tare, fără nici o distorsiune.Acest compact retro difuzor Bluetooth ocupă doar 4.6 x 2.7 x 2 centimetri de spațiu și vine cu un 1100mAh built-in baterie reîncărcabilă pentru până la 8 ore de redare.

Te duc afară să asculte de modă veche, aparate de radio, de gatit, petreceri, padoc de muncă, garaje, focuri de tabără, drumeții, ciclism sau muzica de pe plajă.

Gama de frecvență: FM 87-108 MHz

Timp de incarcare: 4 ore

BT Timp de Joc: 3-4 ore (Max voce)

Bluetooth: Bluetooth 5.0

Raza de conectare: 10 metri

FM: 30dB Zgomot sensibilitatea limitată

SNR: FM mai mare decât egal 50dB

Difuzor: 5W Ф40mm/4 ohm NdFeB gama completa de boxe

Tensiune de alimentare: 2.7 V-4.2 V

Tensiune de iesire/Curent: 5V/600 mAh

Bateria: 3,7 V/1100 mAh Li-ion

Culoare:Cires Lemn/Lemn de Nuc/rosu/verde/negru

Material:Lemn de Cireș/Lemn de Nuc/ABS

Dimensiune: 111.6 x 50 x 68mm

Greutate: 234g

Conținutul Pachetului:

1 x Portabil Radio FM

1 x USB de Încărcare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: diy radio retro, pierdut radio fm, radiouri de mașină, rama 1 din receptor, ws 958 radio, radio bluetooth google, radio satelit, radio mini 9216, 3 lumina de radio, radio dab radio.

  • Nume De Brand: SODIAL
  • Funcția: lanterna
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: AM / FM
  • Stil: Portabil

Adauga Comentariul Tau Acum