Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Caz de protecție Pentru Huawei Watch GT 2 46mm Moale Tpu Full Screen Caz Ceas Inteligent Protector Anti-picătură Capac Accesorii

    (2) 3
(2 Recenzii)

4.95lei 1.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u6663

Descriere:

Oferă acces ușor la toate funcțiile fără a scoate caz.

Pentru a Viziona pentru a crea un stil de moda.

O Protecție eficientă: moale și subțire placat cu TPU.acest caz acoperă toate în jurul marginilor, oferă o protecție eficientă pentru Huawei watch GT 2 de zgarieturi, cădere, bumpping și așa mai departe.Face Preveni Zgârieturi, lovituri, grăsime și amprentele etc.

Design Special: Toate-rotund de protecție, Acest Caz este confectionata din TPU, este durabil.Poartă full screen protector la sala de sport sau activități sportive va cauza umezelii sub ecran protector, dar în acest caz ar putea evita asta s-a întâmplat și potrivite pentru toate situațiile.

Avantaj: de înaltă calitate placat cu caz pentru Huawei watch GT 2 ceas Inteligent, face ca ceasul arata mai high-end și durabil, 6 culori pentru a alege.Foarte ușor de a pune pe și decolare.

Caietul de sarcini:

caietul de sarcini:

Material: Tpu

Plin de acoperire de protecție a ecranului

Anti-drop, rezistent la zgarieturi, rezistent la apa, durabil

Produse aplicabile:pentru Huawei watch GT 2 46mm

Pachetul Inclus:

1 * uita-te la cazul

Tag-uri: huwaei ceas gt 3, parbriz huawei gt 2, j1 ceas inteligent, redmi husa smart, de mers pe jos huawei gt, njy smartwatch, hdd ide 2 5 seagate, huawei watch gt 2 deri, huawzi ceas gt2, oryginal huawei watch gt.

  • Nume De Brand: centechia
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Cazuri
  • Funcția: Ecran complet
image

Kfdrexler

5
2021-09-29

“Muy bien todo”

image

Allan Balleza

1
2021-11-02

“Mărfurile sunt toate la zgârieturi. Vanzatorul a luat de pe 100 de dolari pentru livrare (deși a fost gratuit, înainte), livrarea a fost facuta prin e-mail cu alte aceleași parcele care au fost livrate gratuit. Vânzătorul a vrut să se întoarcă niște bani după ce am închis disputa. Dar promisiunea nu a îndeplinit, spunând că lăsați un feedback bun. Banii pentru mărfurile defecte nu a mai revenit. Disputa nu a deschis-o dată și ca răspuns doar o promisiune”

Adauga Comentariul Tau Acum